GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Maandelijkse Archieven: October 2020

 1. Stormtroopers

  De Stormtroopers collectie landt net op tijd voor Kerstmis op planeet Puckator!

  Onze ontwerpers hebben met Lucasfilm samengewerkt om een ​​volledig gelicentieerde reeks items te creëren met de iconische helm en de wit gepantserde soldaten van het Galactische rijk.

  Opvallende drinkflessen, reisbekers en lunchboxen weerspiegelen de monochrome kleuren van de Stormtrooper-outfit. Ze zullen ongetwijfeld opvallen, zowel stand alone en als onderdeel van uw Star Wars-display of etalage.

  Jonge en oude Verdedigers van de melkweg, kunnen nu genieten van onze Stormtrooper-lunchboxen, Bento-boxen en thermosflessen.

    

  Lees meer »
 2. Feestelijke mondkapjes

  Hoewel de voorschriften en beperkingen voor het houden van sociale afstand van maand tot maand veranderen, kunnen we er vrij zeker van zijn dat mondkapjes nog enige tijd voorgeschreven zullen zijn. Ze zijn langzamerhand onderdeel geworden van de dagelijkse routine - en sommige mensen gebruiken nu hun herbruikbare gezichtsmaskers of gezichtsbedekkingen om zich creatief uit te drukken of om deze te matchen met hun outfit of gewoon om een glimlach te verspreiden.

  De Wereldgezondheidsorganisatie en de meeste regeringen adviseren het gebruik van mondmaskers om de overdracht van Covid-19 te verminderen en in veel landen zijn ze verplicht geworden bij het winkelen, reizen met het openbaar vervoer, sociale contacten buitenshuis en het bezoeken van een afgesloten openbare ruimte. Volgens regelmatige enquêtes van het Office of National Statistics die sinds juli in het Verenigd Koninkrijk worden uitgevoerd, zeggen meer dan 9 op de 10 volwassenen (96-98%) dat ze een gezichtsbedekking dragen

  Lees meer »
 3. Volkswagen Busje T1

  Volkswagen Busje T1

  Pak de zonnebril en spring in de bus - we gaan op een roadtrip!

  Na een lange tijd van planning, was Puckator erg blij dat we eerder dit jaar onze gelicentieerde Volkswagen bus reeks konden lanceren - en nu komt er een nieuwe collectie aan VW producten op de weg, nét op tijd voor Kerstmis!

  Niets spreekt zo van zomerplezier en vrijheid als de Volkswagen kampeerbus. Het Volkswagen busje T1 split screen, gelanceerd in de jaren 50, kreeg een wereldwijde aanhang en is onderdeel geworden van de surf- en strandcultuur. Rondreizen in een busje met wilde psychedelische of bloemige kunstwerken op het busje was helemaal ‘hot’ in de jaren ‘60. Er zijn in de loop der jaren verschillende nieuwere versies geweest maar het originele model blijft het meest geliefd en duizenden van deze voertuigen worden nog steeds onder de liefhebbers gekoes

  Lees meer »
Copyright © 2000 - 2021 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01