De Stormtroopers collectie landt net op tijd voor Kerstmis op planeet Puckator!

Onze ontwerpers hebben met Lucasfilm samengewerkt om een ​​volledig gelicentieerde reeks items te creëren met de iconische helm en de wit gepantserde soldaten van het Galactische rijk.

Opvallende drinkflessen, reisbekers en lunchboxen weerspiegelen de monochrome kleuren van de Stormtrooper-outfit. Ze zullen ongetwijfeld opvallen, zowel stand alone en als onderdeel van uw Star Wars-display of etalage.

Jonge en oude Verdedigers van de melkweg, kunnen nu genieten van onze Stormtrooper-lunchboxen, Bento-boxen en thermosflessen.

  

De thermosflessen houden dranken tot zes uur lang warm of koud. Misschien niet lang genoeg om naar Outer Naboo te reizen… .maar absoluut geweldig voor werk en school!

En wat betreft reizen: Puckator’s bekroonde Relaxeazzz reiskussens en slaapmaskers voor kinderen zijn een groot succes! Slaperige kleintjes zullen het geweldig vinden om het Stormtrooper-masker op te zetten en ermee in slaap te vallen - en aan het einde van de reis kan het allemaal netjes in het kussen worden opgeborgen.

Volwassenen vinden plezier in andere leuke Stormtrooper producten zoals de op zonnecel bewegende Solar Pal.

Stormtroopers hebben een onuitwisbare plaats in de populaire cultuur  ingenomen sinds ze op het scherm marcheerden in de eerste Star Wars-film in 1977. Ze werden getraind om onwankelbare loyaliteit aan het rijk te vertonen en om diens wil in alle uithoeken van de melkweg door te voeren. Deze elite voetsoldaten waren intimiderend maar toch ook vermakelijk voor fans vanwege dat ze zo vaak hun doel leken te missen!

Van de vroege clone troopers tot de menselijke dienstplichtigen die vanaf de geboorte worden opgeleid door de First Order, de Stormtroopers filmkarakters evoluëerden gedurende de Star Wars-saga. Toen Finn zijn helm afzette in The Force Awakens, begrepen we dat deze gezichtsloze soldaten ook elk een eigen verhaal hebben.

En hoewel we er niet zeker van kunnen zijn dat ze Kerstmis vieren op Tatooine, denken we graag dat zelfs Stormtroopers in de kerstman geloven, dus hebben we ze een feestelijke twist gegeven met sneeuwvlokken en vrolijke rode kerstmutsen. Zorg er wel voor dat je de eerste bent die de grap 'I can feel your presents!’ maakt.

 

Wist je dat……..

De naam Stormtrooper komt van het Duitse Stoßtruppe - de naam die werd gegeven aan gespecialiseerde frontlinie ‘shocktroepen’ wiens taak het was om vijandelijke loopgraven te infiltreren in de Eerste Wereldoorlog?

Stormtroopers kunnen ook vrouwelijk zijn, en in het Star Wars-universum is er een volledig vrouwelijk trainingsteam dat bekend staat als Unit Forn.

Het 501st Legion brengt duizenden kostuumliefhebbers van over de hele wereld samen om hun liefde voor Stormtroopers te delen en de magie van de Star Wars-saga te verspreiden. Oorspronkelijk opgericht als een plek waar fans een collectieve identiteit konden vinden, heeft het Legion ook een belangrijke liefdadigheidsrol op zich genomen en kleden de leden zich in authentieke kostuums om vrijwilligerswerk te doen en zodoende geld in te zamelen voor goede doelen in hun gemeenschap. Zoals ze zelf zeggen: er gaat niets boven een groep Stormtroopers om de aandacht op een evenement te vestigen!