We weten dat kleine bedrijven en eenmanszaken momenteel met enorm veel stress te maken hebben om alles draaiende te houden en daarnaast uw klanten gerust te stellen dat u er alles aan doet om ze te beschermen.   

Ook al is het onzeker wat de toekomst brengen gaat qua overheidsbeperkingen en -maatregelen, Puckator is gewoon open en klaar om u te helpen door deze beproeving heen te komen.

We weten dat met Kerstmis voor de deur veel winkeliers momenteel hun fysieke verkoop moeten onderbreken, en u zich zorgen kunt maken over voorraadniveaus en levertijden.

We hebben zo veel mogelijk maatregelen genomen om u te helpen uw bedrijf soepel te laten blijven lopen en om u te helpen omgaan met onverwachte zaken.

We gaan door met het verwerken van bestellingen met zo min mogelijk onderbrekingen, maar er kunnen kleine vertragingen optreden tijdens deze drukke periode. Onze minimale bestelwaarde is nog steeds slechts €75. We zijn zo flexibel mogelijk met de bestelgrootte want we weten dat het onze klanten helpt om nieuwe producten uit te testen en om het risico wat te verkleinen tijdens het huidige klimaat.

We hebben de gratis levering (op bestellingen boven €150) verlengd tot het nieuwe jaar en onze hard werkende koerierspartners houden alles zo efficiënt mogelijk in beweging. We hebben daarnaast een handige pagina met leveringsdata voor Kerstmis, waarop staat wanneer je het best kunt bestellen in de aanloop naar de feestdagen.

Als u tijdens de lockdown uw focus heeft verlegd naar online verkoop, dan kan ons verkoopteam u adviseren over welke producten het beste werken voor u en uw klanten. En wilt u voorlopig het afleveradres naar uw thuisadres wijzigen, dat kan, geen probleem!

Bovenal zijn onze klantenservice teams er om te luisteren en te helpen. We zijn telefonisch bereikbaar tussen 10.00 - 16:30 uur en in dezelfde tijd zijn we online beschikbaar voor webchat of contact per email: klantenservice@puckator.nl.

Het MKB Nederland (https://www.mkb.nl/corona) heeft de meest up-to-date informatie en goed advies over financiële ondersteuning, nieuwe manieren van werken en hoe voor uzelf en uw personeel te zorgen.

Ondertussen blijft Puckator een betrouwbare leverancier voor onze klanten - en laten we samen dit hoofdstuk in de geschiedenis tackelen!