GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Blog

 1. Beurzen Herfst 2020 - Wat gaat er gebeuren?

  Zoals we allemaal weten, heeft de Covid-19-pandemie de hele wereld geschokt. Mensen en bedrijven hebben moeten leren om met het 'nieuwe normaal' te werken. Hierdoor zagen we dat veel verschillende,evenementen werden geannuleerd, uitgesteld of vervangen door virtuele evenementen of door online marketing. Een paar gebieden die sterk door deze verandering zijn beïnvloed, zijn tentoonstellingen en beurzen.

  Om dit te omzeilen, hebben de meesten hun heil online gezocht! Men hoeft zich dan geen zorgen te maken over reizen en het gebruik van het openbaar vervoer om op het gewenste evenement te komen. U zet gewoon uw computer aan en heeft toegang tot de beurs waar u ook bent. De vraag is: zullen we ons aanpassen aan deze nieuwe manier van werken, waarbij de oude manieren achterhaald lijken, of gaan we gewoon terug naar de normale gang van zaken? Zullen virtuele evenementen het nieuwe normaal zijn?

  Terwijl in de meeste gevallen de gedachte om een ​​vlucht te halen voor een enke

  Lees meer »
 2. Terug naar school in een veilige en kleurrijke stemming: welke productlijnen zijn het beste?

  Terug naar school in een veilige en kleurrijke stemming: welke productlijnen zijn het beste?

  Scholen zijn van plan om in september weer te heropenen nadat ze al een hele tijd gesloten zijn geweest voor de meerderheid van de kinderen waarbij online lessen in sommige scholen als alternatief zijn aangeboden. De kids kijken er waarschijnlijk naar uit om weer naar school te gaan en  persoonlijke interactie aan te gaan. Helaas zullen ze niet terugkeren naar  scholen zoals wij die kennen; in plaats daarvan zullen ze zich moeten aanpassen aan verandering en aan nieuwe manieren om dingen te doen. Het leven is voor ons allemaal een steile leercurve geworden!

  We willen u graag helpen om uw winkel voor te bereiden met uw voorraad voor wanneer de ouders en hun kinderen op jacht gaan naar schoolspullen.

  Allereerst willen we benadrukken dat scholen niet enkel een plek zijn om te leren, maar ook om plezier te hebben! En één ding dat daarbij leuk is, zijn thema's! Kids van alle leeftijden houden van thema’s. Daarom is het belangrijk om na te denken over het aanleggen van

  Lees meer »
 3. 30-voor-30 Coronavirus - Even ademhalen!

  30-voor-30 Coronavirus - Even ademhalen!

  De wereld komt samen in moeilijke tijden om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan. We zien ons gedwongen om ons aan te passen zodat we elkaar beschermen, en deel daarvan betekent dat we de vrijheden die we als vanzelfsprekend beschouwen, tijdelijk moeten opgeven.

  Lees meer »
 4. 30 voor 30: Sport Relief – It’s Game On

  30 voor 30: Sport Relief – It’s Game On

  In 2018 vocht een team van ons hoofdkantoor en magazijn tegen wind, regen en sneeuw om zoveel mogelijk kilometers te fietsen op één dag langs de ‘Camel Trail’ in Cornwall, waardoor meer dan £ 1100 werd opgehaald voor Sport Relief.

  Lees meer »
 5. Gift van het jaar

  Gift van het jaar

  De laatste paar weken waren een wervelwind voor Puckator. Het seizoen waarin de handelbeurzen opstarten is één van de drukste tijden van het jaar voor ons team, en we kregen fantastisch nieuws tijdens de Spring Fair op de NEC Birmingham, namelijk dat één van onze producten de ‘Gift of the Year’-prijs had gewonnen!

  Lees meer »
 6. 30 voor 30 Goede Doelen : School wederopbouw Mozambique

  30 voor 30 Goede Doelen : School wederopbouw Mozambique

  Wanneer u het nog niet heeft gehoord; 2020 een Puckator's 30-jarig jubileum jaar en we hebben een 30 voor 30 Goede Doelen Uitdaging gecreëerd! Als bedrijf hebben we altijd een positief verschil willen maken in de wereld en dit jaar willen we verder gaan dan ooit door 30 goede doelen en organisaties over de hele wereld te ondersteunen en te sponsoren.

  Lees meer »
 7. 30 voor 30

  30 voor 30

  2020 is een bijzonder jaar voor Puckator want wij vieren ons 30-jarig jubileum en zijn van plan het in stijl te doen, en niet alleen met een groot feest!

  Lees meer »
 8. Breng een beetje Kawaii-aantrekkingskracht in uw leven met Puckator's Cutiemals!

  Breng een beetje Kawaii-aantrekkingskracht in uw leven met Puckator's Cutiemals!

  Onze ontwerpers hebben gekozen voor gedurfde kleuren en grote, innemende eigenschappen om een schattige dieren collectie te creëren dat alle leeftijden aanspreekt.

  Lees meer »
 9. Groothandelaren & leveranciers - Deelname aan beurzen

  Groothandelaren & leveranciers - Deelname aan beurzen

  In de eerste van onze beursgerelateerde blogs vorige maand, gaf Puckator’s verkoopdirecteur Matt Shaw zijn mening over waarom handelsbeurzen nog steeds zo'n belangrijk onderdeel van de jaarkalender zijn - en bood wat deskundig advies aan over hoe u het meest uit evenementen kunt halen in het huidige retailklimaat.

  Lees meer »
 10. Groothandelaren en leveranciers – Hoe kiest u welke vakbeurs u bezoekt?

  Groothandelaren en leveranciers – Hoe kiest u welke vakbeurs u bezoekt?

  De planning en promotie voor de voorjaarsbeurzen 2020 zijn in volle gang - de eerste evenementen op de kalender beginnen vroeg in het nieuwe jaar. Maar hoe bepaalt u als groothandel of leverancier op welke beurs u wilt exposeren of bezoeken?

  Lees meer »
Pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01