GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Blog

 1. Puckator - hier om te helpen!

  We weten dat kleine bedrijven en eenmanszaken momenteel met enorm veel stress te maken hebben om alles draaiende te houden en daarnaast uw klanten gerust te stellen dat u er alles aan doet om ze te beschermen.   

  Ook al is het onzeker wat de toekomst brengen gaat qua overheidsbeperkingen en -maatregelen, Puckator is gewoon open en klaar om u te helpen door deze beproeving heen te komen.

  We weten dat met Kerstmis voor de deur veel winkeliers momenteel hun fysieke verkoop moeten onderbreken, en u zich zorgen kunt maken over voorraadniveaus en levertijden.

  We hebben zo veel mogelijk maatregelen genomen om u te helpen uw bedrijf soepel te laten blijven lopen en om u te helpen omgaan met onverwachte zaken.

  We gaan door met het verwerken van bestellingen met zo min mogelijk onderbrekingen, maar er kunnen kleine vertragingen optreden tijdens deze drukke periode. Onze minimale bestelwaarde is nog steeds slechts €75. We zijn zo flexibel mogelijk met d

  Lees meer »
 2. Stormtroopers

  De Stormtroopers collectie landt net op tijd voor Kerstmis op planeet Puckator!

  Onze ontwerpers hebben met Lucasfilm samengewerkt om een ​​volledig gelicentieerde reeks items te creëren met de iconische helm en de wit gepantserde soldaten van het Galactische rijk.

  Opvallende drinkflessen, reisbekers en lunchboxen weerspiegelen de monochrome kleuren van de Stormtrooper-outfit. Ze zullen ongetwijfeld opvallen, zowel stand alone en als onderdeel van uw Star Wars-display of etalage.

  Jonge en oude Verdedigers van de melkweg, kunnen nu genieten van onze Stormtrooper-lunchboxen, Bento-boxen en thermosflessen.

    

  Lees meer »
 3. Feestelijke mondkapjes

  Hoewel de voorschriften en beperkingen voor het houden van sociale afstand van maand tot maand veranderen, kunnen we er vrij zeker van zijn dat mondkapjes nog enige tijd voorgeschreven zullen zijn. Ze zijn langzamerhand onderdeel geworden van de dagelijkse routine - en sommige mensen gebruiken nu hun herbruikbare gezichtsmaskers of gezichtsbedekkingen om zich creatief uit te drukken of om deze te matchen met hun outfit of gewoon om een glimlach te verspreiden.

  De Wereldgezondheidsorganisatie en de meeste regeringen adviseren het gebruik van mondmaskers om de overdracht van Covid-19 te verminderen en in veel landen zijn ze verplicht geworden bij het winkelen, reizen met het openbaar vervoer, sociale contacten buitenshuis en het bezoeken van een afgesloten openbare ruimte. Volgens regelmatige enquêtes van het Office of National Statistics die sinds juli in het Verenigd Koninkrijk worden uitgevoerd, zeggen meer dan 9 op de 10 volwassenen (96-98%) dat ze een gezichtsbedekking dragen

  Lees meer »
 4. Volkswagen Busje T1

  Volkswagen Busje T1

  Pak de zonnebril en spring in de bus - we gaan op een roadtrip!

  Na een lange tijd van planning, was Puckator erg blij dat we eerder dit jaar onze gelicentieerde Volkswagen bus reeks konden lanceren - en nu komt er een nieuwe collectie aan VW producten op de weg, nét op tijd voor Kerstmis!

  Niets spreekt zo van zomerplezier en vrijheid als de Volkswagen kampeerbus. Het Volkswagen busje T1 split screen, gelanceerd in de jaren 50, kreeg een wereldwijde aanhang en is onderdeel geworden van de surf- en strandcultuur. Rondreizen in een busje met wilde psychedelische of bloemige kunstwerken op het busje was helemaal ‘hot’ in de jaren ‘60. Er zijn in de loop der jaren verschillende nieuwere versies geweest maar het originele model blijft het meest geliefd en duizenden van deze voertuigen worden nog steeds onder de liefhebbers gekoes

  Lees meer »
 5. Beurzen Herfst 2020 - Wat gaat er gebeuren?

  Zoals we allemaal weten, heeft de Covid-19-pandemie de hele wereld geschokt. Mensen en bedrijven hebben moeten leren om met het 'nieuwe normaal' te werken. Hierdoor zagen we dat veel verschillende,evenementen werden geannuleerd, uitgesteld of vervangen door virtuele evenementen of door online marketing. Een paar gebieden die sterk door deze verandering zijn beïnvloed, zijn tentoonstellingen en beurzen.

  Om dit te omzeilen, hebben de meesten hun heil online gezocht! Men hoeft zich dan geen zorgen te maken over reizen en het gebruik van het openbaar vervoer om op het gewenste evenement te komen. U zet gewoon uw computer aan en heeft toegang tot de beurs waar u ook bent. De vraag is: zullen we ons aanpassen aan deze nieuwe manier van werken, waarbij de oude manieren achterhaald lijken, of gaan we gewoon terug naar de normale gang van zaken? Zullen virtuele evenementen het nieuwe normaal zijn?

  Terwijl in de meeste gevallen de gedachte om een ​​vlucht te halen voor een enke

  Lees meer »
 6. Terug naar school in een veilige en kleurrijke stemming: welke productlijnen zijn het beste?

  Terug naar school in een veilige en kleurrijke stemming: welke productlijnen zijn het beste?

  Scholen zijn van plan om in september weer te heropenen nadat ze al een hele tijd gesloten zijn geweest voor de meerderheid van de kinderen waarbij online lessen in sommige scholen als alternatief zijn aangeboden. De kids kijken er waarschijnlijk naar uit om weer naar school te gaan en  persoonlijke interactie aan te gaan. Helaas zullen ze niet terugkeren naar  scholen zoals wij die kennen; in plaats daarvan zullen ze zich moeten aanpassen aan verandering en aan nieuwe manieren om dingen te doen. Het leven is voor ons allemaal een steile leercurve geworden!

  We willen u graag helpen om uw winkel voor te bereiden met uw voorraad voor wanneer de ouders en hun kinderen op jacht gaan naar schoolspullen.

  Allereerst willen we benadrukken dat scholen niet enkel een plek zijn om te leren, maar ook om plezier te hebben! En één ding dat daarbij leuk is, zijn thema's! Kids van alle leeftijden houden van thema’s. Daarom is het belangrijk om na te denken over het aanleggen van

  Lees meer »
 7. 30-voor-30 Coronavirus - Even ademhalen!

  30-voor-30 Coronavirus - Even ademhalen!

  De wereld komt samen in moeilijke tijden om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan. We zien ons gedwongen om ons aan te passen zodat we elkaar beschermen, en deel daarvan betekent dat we de vrijheden die we als vanzelfsprekend beschouwen, tijdelijk moeten opgeven.

  Lees meer »
 8. 30 voor 30: Sport Relief – It’s Game On

  30 voor 30: Sport Relief – It’s Game On

  In 2018 vocht een team van ons hoofdkantoor en magazijn tegen wind, regen en sneeuw om zoveel mogelijk kilometers te fietsen op één dag langs de ‘Camel Trail’ in Cornwall, waardoor meer dan £ 1100 werd opgehaald voor Sport Relief.

  Lees meer »
 9. Gift van het jaar

  Gift van het jaar

  De laatste paar weken waren een wervelwind voor Puckator. Het seizoen waarin de handelbeurzen opstarten is één van de drukste tijden van het jaar voor ons team, en we kregen fantastisch nieuws tijdens de Spring Fair op de NEC Birmingham, namelijk dat één van onze producten de ‘Gift of the Year’-prijs had gewonnen!

  Lees meer »
 10. 30 voor 30 Goede Doelen : School wederopbouw Mozambique

  30 voor 30 Goede Doelen : School wederopbouw Mozambique

  Wanneer u het nog niet heeft gehoord; 2020 een Puckator's 30-jarig jubileum jaar en we hebben een 30 voor 30 Goede Doelen Uitdaging gecreëerd! Als bedrijf hebben we altijd een positief verschil willen maken in de wereld en dit jaar willen we verder gaan dan ooit door 30 goede doelen en organisaties over de hele wereld te ondersteunen en te sponsoren.

  Lees meer »
Pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01