GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Blog

 1. 30-voor-30 Coronavirus - Even ademhalen!

  30-voor-30 Coronavirus - Even ademhalen!

  De wereld komt samen in moeilijke tijden om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan. We zien ons gedwongen om ons aan te passen zodat we elkaar beschermen, en deel daarvan betekent dat we de vrijheden die we als vanzelfsprekend beschouwen, tijdelijk moeten opgeven.

  Lees meer »
 2. 30 voor 30: Sport Relief – It’s Game On

  30 voor 30: Sport Relief – It’s Game On

  In 2018 vocht een team van ons hoofdkantoor en magazijn tegen wind, regen en sneeuw om zoveel mogelijk kilometers te fietsen op één dag langs de ‘Camel Trail’ in Cornwall, waardoor meer dan £ 1100 werd opgehaald voor Sport Relief.

  Lees meer »
 3. Gift van het jaar

  Gift van het jaar

  De laatste paar weken waren een wervelwind voor Puckator. Het seizoen waarin de handelbeurzen opstarten is één van de drukste tijden van het jaar voor ons team, en we kregen fantastisch nieuws tijdens de Spring Fair op de NEC Birmingham, namelijk dat één van onze producten de ‘Gift of the Year’-prijs had gewonnen!

  Lees meer »
 4. 30 voor 30 Goede Doelen : School wederopbouw Mozambique

  30 voor 30 Goede Doelen : School wederopbouw Mozambique

  Wanneer u het nog niet heeft gehoord; 2020 een Puckator's 30-jarig jubileum jaar en we hebben een 30 voor 30 Goede Doelen Uitdaging gecreëerd! Als bedrijf hebben we altijd een positief verschil willen maken in de wereld en dit jaar willen we verder gaan dan ooit door 30 goede doelen en organisaties over de hele wereld te ondersteunen en te sponsoren.

  Lees meer »
 5. 30 voor 30

  30 voor 30

  2020 is een bijzonder jaar voor Puckator want wij vieren ons 30-jarig jubileum en zijn van plan het in stijl te doen, en niet alleen met een groot feest!

  Lees meer »
 6. Breng een beetje Kawaii-aantrekkingskracht in uw leven met Puckator's Cutiemals!

  Breng een beetje Kawaii-aantrekkingskracht in uw leven met Puckator's Cutiemals!

  Onze ontwerpers hebben gekozen voor gedurfde kleuren en grote, innemende eigenschappen om een schattige dieren collectie te creëren dat alle leeftijden aanspreekt.

  Lees meer »
 7. Groothandelaren & leveranciers - Deelname aan beurzen

  Groothandelaren & leveranciers - Deelname aan beurzen

  In de eerste van onze beursgerelateerde blogs vorige maand, gaf Puckator’s verkoopdirecteur Matt Shaw zijn mening over waarom handelsbeurzen nog steeds zo'n belangrijk onderdeel van de jaarkalender zijn - en bood wat deskundig advies aan over hoe u het meest uit evenementen kunt halen in het huidige retailklimaat.

  Lees meer »
 8. Groothandelaren en leveranciers – Hoe kiest u welke vakbeurs u bezoekt?

  Groothandelaren en leveranciers – Hoe kiest u welke vakbeurs u bezoekt?

  De planning en promotie voor de voorjaarsbeurzen 2020 zijn in volle gang - de eerste evenementen op de kalender beginnen vroeg in het nieuwe jaar. Maar hoe bepaalt u als groothandel of leverancier op welke beurs u wilt exposeren of bezoeken?

  Lees meer »
 9. Een gelukkig nieuwjaar van ons allemaal bij Puckator!

  Een gelukkig nieuwjaar van ons allemaal bij Puckator!

  Het is niet alleen een nieuw jaar, maar ook een nieuw decennium - en een echt belangrijk jaar voor ons, want we vieren ons 30e jaar als groothandelaar in cadeauartikelen. Kijk de komende weken en maanden op dit blog voor enkele speciale dingen die we hebben gepland!

  Lees meer »
 10. Welkom op onze nieuwe website!

  Welkom op onze nieuwe website!

  Puckator heeft een nieuwe look... En nog meer!

  Eindelijk is onze nieuwe website online, na een complete restyling en de toevoeging van veel nieuwe of verbeterde site-eigenschappen.

  Lees meer »
Copyright © 2000 - 2019 Puckator Limited, Lowman Works, East Taphouse, Liskeard, Cornwall, PL14 4NQ. ondernemingsnummer : 3413131 - BTW-nummer: 464963410