GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Blog

 1. Puckator viert eerste verjaardag van EDC in Polen

  Puckator viert eerste verjaardag van EDC in Polen

  Een heel jaar van snellere levering, verhoogde productbeschikbaarheid en verbeterde handling, heeft ons in staat gesteld om onze levering aan onze in Europa gevestigde klanten voort te zetten en uit te breiden. Deze maand vieren we de eerste verjaardag van de opening van ons Europees Distributiecentrum (EDC) in Polen – en wat een jaar is het geweest met tot nu toe meer dan 3.000.000 verzonden items en 16.000 verzonden bestellingen!

  Lees meer »
 2. Onze nieuwe kerst collecties voor 2022

  Onze nieuwe kerst collecties voor 2022

  HET AFTELLEN NAAR HET KERSTSEIZOEN 2022 IS BEGONNEN! BEREID JE VOOR OP EEN FEESTELIJKE SFEER MET ONZE NIEUWE KERST GROOTHANDEL PRODUCTEN.

  Lees meer »
 3. Southwest Coast Path

  Southwest Coast Path

  Onze Managing Director Mark Howard houdt van een uitdaging! In 2019 reed hij de Zijderoute van China naar Cornwall; meer dan 14.000 mijl voor het goede doel! Tijdens de pandemie was Mark op zoek naar een nieuwe uitdaging om hem bezig te houden. Omdat reizen uitgesloten was, zocht hij dichter bij huis en besloot het kustpad rond zijn geboorteland Cornwall te bewandelen. Naarmate hij verder in zijn uitdaging kwam, besloot hij zijn avontuur uit te breiden en verder te gaan over het prachtige kustpad rond de rest van het zuidwesten.

  Lees meer »
 4. Fotografieblog

  Fotografieblog

  We begrijpen dat productafbeeldingen een belangrijk verkoopinstrument zijn, voor ons en voor u. Daarom zijn onze productfoto's altijd al voor u beschikbaar geweest om te gebruiken op uw eigen websites, sociale media en andere verkoopplatforms. Bij Puckator hebben we onze eigen fotografie-afdeling, waardoor we de voorraad kunnen fotograferen zodra we deze hebben ontvangen, en ervoor zorgen dat je de best mogelijke kwaliteit foto's hebt.

  Lees meer »
 5. Supply Chain - is toelevering nog steeds een probleem?

  Supply Chain - is toelevering nog steeds een probleem?

  Het korte antwoord is ‘ja’, de wereldwijde problemen met de toeleveringsketen die we de afgelopen jaren allemaal hebben ondervonden, veroorzaken nog steeds verstoringen en blijven een uitdaging vormen voor de wereldeconomie. We voelen allemaal de effecten van deze wereldwijde verstoring in toelevering  door bijvoorbeeld de vertragingen in de aanleveringen van voorraden in het VK,  door tekorten of doordat bepaalde artikelen en de kosten van het levensonderhoud stijgen.

  Lees meer »
 6. Etherische Olie

  Etherische Olie

  Wanneer je etherische oliën wilt gebruiken om meditatiebeoefening te ondersteunen, dan is de onderstaande infomatie ideaal voor jou! Tegenwoordig leven velen van ons in een spiraal van stress, angst en constante werkdruk waaruit men nauwelijks lijkt te kunnen ontsnappen. Sommige oefeningen, zoals meditatie of mindfulness, zijn echter een prachtig hulpmiddel om angst te verminderen, om hogere bewustzijnsstaten te bereiken en om negatieve energie op te lossen. Deze effecten kunnen verder worden versterkt door te leren hoe je etherische oliën kunt gebruiken voor het meditatieproces.

  Lees meer »
 7. Solidariteit: samen staan we sterker

  Solidariteit: samen staan we sterker

  Zoals we allemaal hebben gezien, zijn de levens van Oekraïners op zijn kop gezet door de Russische invasie. Onze kantoren en magazijnen zijn in de voetsporen van de wereld getreden door op elke mogelijke manier te doneren en deze humanitaire crisis te ondersteunen.

  Lees meer »
 8. WIEROOK BRANDEN

  WIEROOK BRANDEN

  We hebben meer dan 300 verschillende soorten en geuren van wierook op voorraad, wat voor een nieuwkomer een beetje overweldigend kan zijn. Er zijn echter enkele belangrijke geuren en merken waar u op moet letten.

  Lees meer »
 9. Het is officieel - ons EDC is nu volledig operationeel

  Het is officieel - ons EDC is nu volledig operationeel

  Op vrijdag 22 oktober gingen medewerkers, hun families en vertegenwoordigers van lokale bedrijven naar ons EDC in Polen voor de officiële feestelijke opening en het doorknippen van het lint.

  Lees meer »
 10. EDC Update - De eerste bestellingen zijn verzonden vanuit ons nieuwe Poolse distributiecentrum

  Het waren een paar drukke weken in ons Europese Distributie Centrum (EDC) in Polen met personeel, voorraad en IT-apparatuur die allemaal arriveerden.

  Het eerste team van ons hoofdkantoor en magazijn in het VK, waaronder Simon, Aaron, Chris B, Sam E en Hannah, arriveerde in Polen om te starten met het opzetten en ter plaatse trainen van het nieuwe Poolse personeel. Doordat ze samen alle aspecten van het magazijn hebben doorlopen, heeft er zich al een geweldige werkrelatie met het Poolse team ontwikkeld.

  De komst van IT-apparatuur was perfect getimed en dit betekende dat onze order- en magazijnbeheersystemen konden worden aangesloten en dat de uitzoek-, verpakkings- en magazijntrainingen konden beginnen.

  Dinsdag was een gedenkwaardige dag, toen onze eerste bestelling werd verzonden om te worden verwerkt in het nieuwe EDC. Het werd dezelfde dag nog ingepakt en verzonden met

  Lees meer »
Pagina
Copyright © 2000 - 2023 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. KvK 389391683 , BTW PL8943170010