GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Blog

 1. Etherische Olie

  Etherische Olie

  Wanneer je etherische oliën wilt gebruiken om meditatiebeoefening te ondersteunen, dan is de onderstaande infomatie ideaal voor jou! Tegenwoordig leven velen van ons in een spiraal van stress, angst en constante werkdruk waaruit men nauwelijks lijkt te kunnen ontsnappen. Sommige oefeningen, zoals meditatie of mindfulness, zijn echter een prachtig hulpmiddel om angst te verminderen, om hogere bewustzijnsstaten te bereiken en om negatieve energie op te lossen. Deze effecten kunnen verder worden versterkt door te leren hoe je etherische oliën kunt gebruiken voor het meditatieproces.

  Lees meer »
 2. Solidariteit: samen staan we sterker

  Solidariteit: samen staan we sterker

  Zoals we allemaal hebben gezien, zijn de levens van Oekraïners op zijn kop gezet door de Russische invasie. Onze kantoren en magazijnen zijn in de voetsporen van de wereld getreden door op elke mogelijke manier te doneren en deze humanitaire crisis te ondersteunen.

  Lees meer »
 3. WIEROOK BRANDEN

  WIEROOK BRANDEN

  We hebben meer dan 300 verschillende soorten en geuren van wierook op voorraad, wat voor een nieuwkomer een beetje overweldigend kan zijn. Er zijn echter enkele belangrijke geuren en merken waar u op moet letten.

  Lees meer »
 4. Het is officieel - ons EDC is nu volledig operationeel

  Het is officieel - ons EDC is nu volledig operationeel

  Op vrijdag 22 oktober gingen medewerkers, hun families en vertegenwoordigers van lokale bedrijven naar ons EDC in Polen voor de officiële feestelijke opening en het doorknippen van het lint.

  Lees meer »
 5. EDC Update - De eerste bestellingen zijn verzonden vanuit ons nieuwe Poolse distributiecentrum

  Het waren een paar drukke weken in ons Europese Distributie Centrum (EDC) in Polen met personeel, voorraad en IT-apparatuur die allemaal arriveerden.

  Het eerste team van ons hoofdkantoor en magazijn in het VK, waaronder Simon, Aaron, Chris B, Sam E en Hannah, arriveerde in Polen om te starten met het opzetten en ter plaatse trainen van het nieuwe Poolse personeel. Doordat ze samen alle aspecten van het magazijn hebben doorlopen, heeft er zich al een geweldige werkrelatie met het Poolse team ontwikkeld.

  De komst van IT-apparatuur was perfect getimed en dit betekende dat onze order- en magazijnbeheersystemen konden worden aangesloten en dat de uitzoek-, verpakkings- en magazijntrainingen konden beginnen.

  Dinsdag was een gedenkwaardige dag, toen onze eerste bestelling werd verzonden om te worden verwerkt in het nieuwe EDC. Het werd dezelfde dag nog ingepakt en verzonden met

  Lees meer »
 6. Het exterieur en interieur van ons EDC in Wroclaw krijgt vorm

  Het exterieur en interieur van ons Europese distributiecentrum in Wroclaw krijgt vorm en ook al is het nog maar een paar weken geleden sinds we onze laatste update hebben gedaan, er is nog genoeg om over te praten.

  Het nieuwe Puckator-logo is aan de buitenkant van het gebouw geïnstalleerd, waarbij het paars en groen mooi afsteken tegen de grijze buitenkant.

  Binnen gaan de stellingen omhoog in rap tempo en binnenkort zijn we klaar om de magazijnlocaties in kaart te brengen, klaar om het voorraad- en picksysteem af te ronden.

  De eerste twee containers uit China zijn inmiddels aangekomen en werden gelost door Piotr en zijn team. De voorraad wordt op pallets vastgehouden totdat de stellingen klaar zijn, maar het begint nu op een echt magazijn te lijken!

  Iedereen bij Puckator, zowel in het Verenigd Koninkrijk als in Europa, werkt er hard aan om alles klaar te krijgen voor onze opening dit najaar en als de zaken zo doorgaan, zullen we op schema liggen om dat te

  Lees meer »
 7. Het nieuwe Poolse distributiecentrum neemt vorm aan

  Ons Europese distributiecentrum in Wroclaw blijft snel vooruitgaan en ligtnog steeds op schema om dit najaar te openen.

  De interne kantoorbouwwerkzaamheden zijn bijna voltooid, dus nu is het tijd om ons te concentreren op het magazijn zelf. Voordat we voorraad op de locatie kunnen aannemen, moeten we het magazijn nog uitrusten met stellingen die deze week zijn afgeleverd.

  Piotr en zijn team stonden klaar om het materiaal in ontvangst te nemen en werken nu nauw samen met het installatieteam om demagazijnstellingen op hun plaats te krijgen voordat de eerste levering van de voorraad arriveert. Deze wordt nu elke dag verwacht.

  Lees meer »
 8. Het herfst vakbeurzen seizoen is terug!

  Niets in de wereld van cadeauartikelen gaat boven de opwinding van het tonen van nieuwe trends en het ontmoeten van nieuwe en bestaande klanten in de hallen van de herfstbeurzen.

  Zelfs zonder shows in de afgelopen 18 maanden, hebben we hard gewerkt om onze bestverkopende assortimenten uit te breiden die tijdens de pandemie succesvol zijn gebleken, maar ook aan onze gelicentieerde collecties en aan hete nieuwe trends die op de markt komen.

  Onze collecties voor huisdieren zijn al geruime tijd sterke verkopers met favorieten zoals Simon's Cat, Shiba Inu Adoramals en Feline Fine om er maar een paar te noemen. Deze herfst zijn we verheugd om een ​​nieuwe gelicentieerde harige vriend aan deze categorie toe te voegen, die gegarandeerd een onmiddellijke bestseller zal zijn!

  We hebben samengewerkt met de ster van de sociale media, Pusheen the Cat, om het perfecte assortiment cadeauartikelen te creëren voor liefhebbers van alles wat schattig en katachtig is. Het assortiment omva

  Lees meer »
 9. Europees Distributie Centrum Update

  Europees Distributie Centrum Update

  Ons project voor een Europees distributiecentrum gaat snel vooruit en sinds onze laatste update hebben we de eerste 2 leden van het magazijnteam aangeworven en zijn we verder gegaan met interne bouwwerkzaamheden en logistiek.

  Personeel

  Het vinden van het juiste team voor ons Poolse magazijn stond bovenaan onze takenlijst en we zijn verheugd de aanwerving van onze EDC Logistics Manager Piotr Świstak aan te kondigen. Hij is eind mei in dienst getreden bij Puckator en zal later in de zomer naar het VK komen om ons team in het VK te ontmoeten en om vertrouwd te raken met en training te geven in onze magazijnprocessen.

  In de korte Vraag & Antwoord beneden tref je een kennismaking met Piotr aan:

  1. Wat was je eerste baan?

  Mijn eerste baan was in het materiaalbeheerteam van LG Electronics in Wroclaw. Ik kwam voor een vakantiebaan, bleef 9 jaar!

  1. Koffie
  Lees meer »
 10. De volgende stap in ons Europese avontuur – een magazijn in Polen

  Zoals veel klanten zullen weten, startte Puckator in het VK, maar we hebben altijd het gevoel gehad dat we bij Europa horen. Van het in dienst nemen van ons eerste Franse personeelslid in 2005 tot het realiseren van websites in bijna elke Europese taal in het daarop volgende decennium, en van tot het openen van ons eerste Europese kantoor in Valencia in 2011 en het voortzetten van die trend met kantooropeningen in Italië, Polen en Nederland gedurende de daarop volgende 9 jaar zijn we echt een voorbeeld van hoe onze Europese mindset doorwerkt in onze onderneming. 

  Het is nu meer dan 5 jaar geleden dat het VK stemde om de EU te verlaten en Brexit is inmiddels een realiteit geworden. Het was niet iets dat wij als bedrijf wilden, maar we hebben geprobeerd er zo goed mogelijk mee om te gaan. Na een wankele start, beginnen de dingen nu langzamerhand weer naar enige normaliteit terug te keren. De levertijden worden steeds beter en al onze klanten in de EU worden nu gefactureerd door

  Lees meer »
Pagina
Copyright © 2000 - 2021 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01