GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Blog

 1. De volgende stap in ons Europese avontuur – een magazijn in Polen

  Zoals veel klanten zullen weten, startte Puckator in het VK, maar we hebben altijd het gevoel gehad dat we bij Europa horen. Van het in dienst nemen van ons eerste Franse personeelslid in 2005 tot het realiseren van websites in bijna elke Europese taal in het daarop volgende decennium, en van tot het openen van ons eerste Europese kantoor in Valencia in 2011 en het voortzetten van die trend met kantooropeningen in Italië, Polen en Nederland gedurende de daarop volgende 9 jaar zijn we echt een voorbeeld van hoe onze Europese mindset doorwerkt in onze onderneming. 

  Het is nu meer dan 5 jaar geleden dat het VK stemde om de EU te verlaten en Brexit is inmiddels een realiteit geworden. Het was niet iets dat wij als bedrijf wilden, maar we hebben geprobeerd er zo goed mogelijk mee om te gaan. Na een wankele start, beginnen de dingen nu langzamerhand weer naar enige normaliteit terug te keren. De levertijden worden steeds beter en al onze klanten in de EU worden nu gefactureerd

  Lees meer »
 2. Simon's Cat

  Simon's Cat

  2021 is het 5e jaar waarin Puckator samenwerkt met Endemol Shine Group om een ​​breed scala aan exclusieve gelicentieerde Simon's Cat-producten te creëren voor de groothandelsmarkt van geschenkartikelen.

  Gedurende deze 5 jaar heeft ons ontwerpteam nauw samengewerkt met Endemol Shine om een ​​exclusieve collectie te creëren die verbazingwekkend snel een bestseller is geworden.

  Onze eerste en zeer succesvolle serie was, en is nog steeds, degene met de beste Simon's Cat Quotes. Iconische zinnen die direct van Simon's Cat komen, staan op mokken, deurmatten, thermosflessen, spiegels en tal van andere producten, waaronder LBOX16 (set lunchtrommels), LIP61 (lippenbalsem in blik) en

  Lees meer »
 3. Online verkooptips voor Kerstmis

  "Heeft u uw kerstinkopen al gedaan?" :) Het is een vraag die u de komende weken misschien steeds vaker zult horen. En we beginnen dan aan het proces van nadenken over wat we aan vrienden en familieleden kunnen schenken. Het gemakkelijkste is om vanuit huis te ‘surfen’ waardoor internetaankopen dit jaar voor veel mensen de eerste keuze zijn.

  Maak u zo goed mogelijk klaar voor het bezoek van uw online klanten zodat u het meeste uit hun bezoek aan uw winkel halen. En uw klanten zullen u bedanken dat u hun leven iets gemakkelijker heeft gemaakt en hen tijd heeft bespaart!

  We hebben enkele ideeën om u te helpen de kerstinkopen een peuleschilletje te maken voor uw klanten én tegelijkertijd meer lonend voor u!

   

  Bundel producten samen in thema's

  Items die bijelkaar passen hebben veel aantrekkingskracht - of het nu gaat om klanten die een speciale sfeer in hun huis willen creëren of degenen die op zoek zijn naar cadeaus. Het is alt

  Lees meer »
 4. Puckator’s Kerstmis werkplaats

  Puckator’s Kerstmis werkplaats

  Onze huisontwerpers zijn hard aan het werk geweest in de kerstwerkplaats van Puckator; Simon's Cat heeft zijn kerstmuts opgezet en The Original Stormtrooper heeft zijn traditionele witte harnas verwisseld voor een kersttrui.

  Ons feestelijke assortiment met gelicentieerde producten, waaronder vier nieuwe Relaxeazzz-reiskussens in kerstthema’s, is nu beschikbaar.

  Meer dan ooit, in deze onzekere tijden, geloven wij hier bij Puckator dat iedereen dit jaar een beetje extra kerstmagie verdient… en wij hebben cadeautjes voor alle leeftijden die dat kunnen geven.

  We hebben onze krachten gebundeld met Shepperton Studios om een ​​vrolijke reeks The Original Stormtrooper-producten met kerstthema te creëren. Misschien stappen onze klanten dan over naar de fun-side! Daarnaast is er een reeks met milieuvriendelijke reisbekers, RVS wate

  Lees meer »
 5. Puckator - Update

   

  In een jaar waarin zoveel dingen op hun kop lijken te staan, zijn we onze klanten echt dankbaar voor hun steun en voor de vriendelijke woorden van aanmoediging van collega's die zo'n verschil hebben gemaakt.

   

  Nu de beperkingen voor de detailhandel in het VK deze week zijn opgeheven, weten we dat veel mensen tot 25 december keihard zullen werken om het beste uit deze paar feestelijke weken te halen.

   

  Het Puckator-team werkt ook de klok rond om ervoor te zorgen dat de producten die u nodig hebt veilig en op tijd bij u komen!

   

  Door de onzekerheid en de druk van 2020 zijn mensen overgegaan op eenvoudige genoegens - dingen als wandelen in de zon, koken en bakken, en genieten van de natuur.

   

  Nu het kouder weer hier is, proberen mensen de natuurlijke wereld naar binnen te halen met rustgevende geuren en zachte,botanische prints en door de nadruk te leggen op het nemen van tijd om te pauzeren.

  Lees meer »
 6. Puckator - hier om te helpen!

  We weten dat kleine bedrijven en eenmanszaken momenteel met enorm veel stress te maken hebben om alles draaiende te houden en daarnaast uw klanten gerust te stellen dat u er alles aan doet om ze te beschermen.   

  Ook al is het onzeker wat de toekomst brengen gaat qua overheidsbeperkingen en -maatregelen, Puckator is gewoon open en klaar om u te helpen door deze beproeving heen te komen.

  We weten dat met Kerstmis voor de deur veel winkeliers momenteel hun fysieke verkoop moeten onderbreken, en u zich zorgen kunt maken over voorraadniveaus en levertijden.

  We hebben zo veel mogelijk maatregelen genomen om u te helpen uw bedrijf soepel te laten blijven lopen en om u te helpen omgaan met onverwachte zaken.

  We gaan door met het verwerken van bestellingen met zo min mogelijk onderbrekingen, maar er kunnen kleine vertragingen optreden tijdens deze drukke periode. Onze minimale bestelwaarde is nog steeds slechts €75. We zijn zo flexibel mogelijk met d

  Lees meer »
 7. Stormtroopers

  De Stormtroopers collectie landt net op tijd voor Kerstmis op planeet Puckator!

  Onze ontwerpers hebben met Lucasfilm samengewerkt om een ​​volledig gelicentieerde reeks items te creëren met de iconische helm en de wit gepantserde soldaten van het Galactische rijk.

  Opvallende drinkflessen, reisbekers en lunchboxen weerspiegelen de monochrome kleuren van de Stormtrooper-outfit. Ze zullen ongetwijfeld opvallen, zowel stand alone en als onderdeel van uw Star Wars-display of etalage.

  Jonge en oude Verdedigers van de melkweg, kunnen nu genieten van onze Stormtrooper-lunchboxen, Bento-boxen en thermosflessen.

    

  Lees meer »
 8. Feestelijke mondkapjes

  Hoewel de voorschriften en beperkingen voor het houden van sociale afstand van maand tot maand veranderen, kunnen we er vrij zeker van zijn dat mondkapjes nog enige tijd voorgeschreven zullen zijn. Ze zijn langzamerhand onderdeel geworden van de dagelijkse routine - en sommige mensen gebruiken nu hun herbruikbare gezichtsmaskers of gezichtsbedekkingen om zich creatief uit te drukken of om deze te matchen met hun outfit of gewoon om een glimlach te verspreiden.

  De Wereldgezondheidsorganisatie en de meeste regeringen adviseren het gebruik van mondmaskers om de overdracht van Covid-19 te verminderen en in veel landen zijn ze verplicht geworden bij het winkelen, reizen met het openbaar vervoer, sociale contacten buitenshuis en het bezoeken van een afgesloten openbare ruimte. Volgens regelmatige enquêtes van het Office of National Statistics die sinds juli in het Verenigd Koninkrijk worden uitgevoerd, zeggen meer dan 9 op de 10 volwassenen (96-98%) dat ze een gezichtsbedekking dragen

  Lees meer »
 9. Volkswagen Busje T1

  Volkswagen Busje T1

  Pak de zonnebril en spring in de bus - we gaan op een roadtrip!

  Na een lange tijd van planning, was Puckator erg blij dat we eerder dit jaar onze gelicentieerde Volkswagen bus reeks konden lanceren - en nu komt er een nieuwe collectie aan VW producten op de weg, nét op tijd voor Kerstmis!

  Niets spreekt zo van zomerplezier en vrijheid als de Volkswagen kampeerbus. Het Volkswagen busje T1 split screen, gelanceerd in de jaren 50, kreeg een wereldwijde aanhang en is onderdeel geworden van de surf- en strandcultuur. Rondreizen in een busje met wilde psychedelische of bloemige kunstwerken op het busje was helemaal ‘hot’ in de jaren ‘60. Er zijn in de loop der jaren verschillende nieuwere versies geweest maar het originele model blijft het meest geliefd en duizenden van deze voertuigen worden nog steeds onder de liefhebbers gekoes

  Lees meer »
 10. Beurzen Herfst 2020 - Wat gaat er gebeuren?

  Zoals we allemaal weten, heeft de Covid-19-pandemie de hele wereld geschokt. Mensen en bedrijven hebben moeten leren om met het 'nieuwe normaal' te werken. Hierdoor zagen we dat veel verschillende,evenementen werden geannuleerd, uitgesteld of vervangen door virtuele evenementen of door online marketing. Een paar gebieden die sterk door deze verandering zijn beïnvloed, zijn tentoonstellingen en beurzen.

  Om dit te omzeilen, hebben de meesten hun heil online gezocht! Men hoeft zich dan geen zorgen te maken over reizen en het gebruik van het openbaar vervoer om op het gewenste evenement te komen. U zet gewoon uw computer aan en heeft toegang tot de beurs waar u ook bent. De vraag is: zullen we ons aanpassen aan deze nieuwe manier van werken, waarbij de oude manieren achterhaald lijken, of gaan we gewoon terug naar de normale gang van zaken? Zullen virtuele evenementen het nieuwe normaal zijn?

  Terwijl in de meeste gevallen de gedachte om een ​​vlucht te halen voor een enke

  Lees meer »
Pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01