Volkswagen Busje T1

Pak de zonnebril en spring in de bus - we gaan op een roadtrip!

Na een lange tijd van planning, was Puckator erg blij dat we eerder dit jaar onze gelicentieerde Volkswagen bus reeks konden lanceren - en nu komt er een nieuwe collectie aan VW producten op de weg, nét op tijd voor Kerstmis!

Niets spreekt zo van zomerplezier en vrijheid als de Volkswagen kampeerbus. Het Volkswagen busje T1 split screen, gelanceerd in de jaren 50, kreeg een wereldwijde aanhang en is onderdeel geworden van de surf- en strandcultuur. Rondreizen in een busje met wilde psychedelische of bloemige kunstwerken op het busje was helemaal ‘hot’ in de jaren ‘60. Er zijn in de loop der jaren verschillende nieuwere versies geweest maar het originele model blijft het meest geliefd en duizenden van deze voertuigen worden nog steeds onder de liefhebbers gekoesterd en gerestaureerd.

Tegenwoordig betekent het merk wel iets voor iedereen, van surfers en festivalgangers tot vrijheid-lievende gezinnen en grootouders die genieten van een reizende levensstijl. Je hoeft echter geen VW bus bezitter te zijn om van het uiterlijk van het busje of de levensstijl te houden! De VW-camper is één van die beelden die een gelukkige herinnering oproepen of die je doet dromen over toekomstige plannen - en nu, meer dan ooit, proberen mensen deze gevoelens aan te boren.

Voor eigenaren van deze eigenzinnige busjes, of voor degenen die een reisvakantie hebben gepland, hebben we leuke hebbedingetjes om mee te pauzeren tijdens de reis. Kommen en drinkbekers van bamboe zijn net zo handig voor onderweg als voor thuis in de keuken, en als aanvulling hierop zijn er lunchtasjes en lunchboxen, thermosflessen en reisbekers in een verscheidenheid aan milieuvriendelijke ontwerpen.

  

Paspoorthouders en bagagelabel-setjes zijn een perfecte cadeau voor VW-enthousiastelingen. Degenen die thuis blijven hoeven niets te missen want er zijn kussens, tassen en een aantal heel schattige badges om te verzamelen. Veel items in de collectie tonen het Volkswagen busje in al zijn glorie - er is de klassieke witte bovenkant in primaire kleuren en de jeugdige 'Summer love', 'Surf’s up' en 'Adventure begins here'-designs om uit te kiezen.

   

Ons ontwerpteam heeft samengewerkt met Volkswagen om exclusieve ontwerpen te creëren op basis van de onmiskenbare lijnen en rondingen van de iconische T1-camper. Je vindt deze straks ook op onze portemonnees, waterflessen, reisbekers, dienbladen en tassen met trekkoord, en zelfs op een voerbak voor huisdieren. Een ding is zeker; ze trekken de aandacht!