Zoals we allemaal weten, heeft de Covid-19-pandemie de hele wereld geschokt. Mensen en bedrijven hebben moeten leren om met het 'nieuwe normaal' te werken. Hierdoor zagen we dat veel verschillende,evenementen werden geannuleerd, uitgesteld of vervangen door virtuele evenementen of door online marketing. Een paar gebieden die sterk door deze verandering zijn beïnvloed, zijn tentoonstellingen en beurzen.

Om dit te omzeilen, hebben de meesten hun heil online gezocht! Men hoeft zich dan geen zorgen te maken over reizen en het gebruik van het openbaar vervoer om op het gewenste evenement te komen. U zet gewoon uw computer aan en heeft toegang tot de beurs waar u ook bent. De vraag is: zullen we ons aanpassen aan deze nieuwe manier van werken, waarbij de oude manieren achterhaald lijken, of gaan we gewoon terug naar de normale gang van zaken? Zullen virtuele evenementen het nieuwe normaal zijn?

Terwijl in de meeste gevallen de gedachte om een ​​vlucht te halen voor een enkele vergadering waarschijnlijk tot het verleden behoort en zal worden vervangen door een snelle Zoom-oproep, vervullen de tentoonstellingen een andere behoefte. Een behoefte die niet digitaal kan worden gereproduceerd. Zodra we een duidelijk pad door deze crisis kunnen zien, zullen we hoogstwaarschijnlijk weer gaan zien dat we terug gaan naar zoals ze vroeger werkten, met persoonlijke ontmoetingen en discussies. Wij zijn van mening dat de beste manier om een ​​product te leren kennen is door het in het echt te zien, en daarom streven wij ernaar om op beurzen een persoonlijke service te bieden zodra dit veilig kan.

Net als vele anderen zou Puckator dit najaar op ongeveer 10 beurzen in heel Europa hebben geëxposeerd, maar helaas moesten deze worden uitgesteld. De grootste evenementen, zoals Autumn Fair in Birmingham en Maison & Objet in Parijs zijn helaas afgelast. Deze zijn nu echter vervangen door een digitale versie van het evenement. Veel bedrijven, waaronder Puckator, zullen nog steeds aanwezig zijn en alle producten en assortimenten kunnen daardoor online worden bekeken.

De nieuwe, online versie van de Autumn Fair @ Home, vindt plaats op 8 en 9 september. Wanneer u daarbij aanwezig wilt zijn, volg dan de onderstaande link om te registreren. We zullen je van harte online ontvangen! https://www.autumnfair.com/autumn-fair-at-home

Het online evenement voor Maison & Objet duurt 15 dagen en er zijn meer dan 3000 merken te zien. Mis het niet! www.maison-objet.com/en/paris/digital-fair

Hoewel we nog steeds nieuwe manieren vinden om door deze vreemde en moeilijke tijd heen te werken, zijn er nog steeds genoeg geweldige evenementen die u kunt bijwonen om op de hoogte te blijven van wat de cadeauartikelen markt te bieden heeft. Hoewel we ernaar uitkijken al onze klanten persoonlijk te ontmoeten, hier bij Puckator, zijn we erg verheugd om te zien wat de nieuwe stijl van digitale expositie te bieden heeft!