Terug naar school in een veilige en kleurrijke stemming: welke productlijnen zijn het beste?

Scholen zijn van plan om in september weer te heropenen nadat ze al een hele tijd gesloten zijn geweest voor de meerderheid van de kinderen waarbij online lessen in sommige scholen als alternatief zijn aangeboden. De kids kijken er waarschijnlijk naar uit om weer naar school te gaan en  persoonlijke interactie aan te gaan. Helaas zullen ze niet terugkeren naar  scholen zoals wij die kennen; in plaats daarvan zullen ze zich moeten aanpassen aan verandering en aan nieuwe manieren om dingen te doen. Het leven is voor ons allemaal een steile leercurve geworden!

We willen u graag helpen om uw winkel voor te bereiden met uw voorraad voor wanneer de ouders en hun kinderen op jacht gaan naar schoolspullen.

Allereerst willen we benadrukken dat scholen niet enkel een plek zijn om te leren, maar ook om plezier te hebben! En één ding dat daarbij leuk is, zijn thema's! Kids van alle leeftijden houden van thema’s. Daarom is het belangrijk om na te denken over het aanleggen van een voorraad van een reeks verschillende items, maar in dezelfde of vergelijkbare ontwerpen. Studeren voor een toets wordt makkelijker en veel leuker als ze aantekeningen kunnen maken met een panda-pen in een panda-notitieboekje. Toch? Hieronder hebben we enkele afbeeldingen samengesteld met suggesties voor thema's en met voor elk wat wils. Pennen, potloden, notitieboekjes, lunchtrommels en drinkflessen met bijpassende rugzakjes. Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment dus kijk eens op onze website waar we nog veel meer ontwerpen beschikbaar hebben voor u.

Panda Cutiemals Monster Haai

Een van de grootste veranderingen zal de sociale distantiëring zijn en aangezien mondmaskers in grote delen van de wereld nu verplicht zijn, zullen de ouders iets willen kopen dat hun kinderen kunnen dragen om hun mond en neus te bedekken. Wij hebben kleine en grote maten gezichtsbedekkingen in ons assortiment die geschikt zijn voor kids en volwassenen. Het design van het masker kunt u matchen met hetzelfde design rugzak of notitieboekje en dat zullen kids leuk vinden. Misschien vinden zelfs de leerkrachten wat leuks ertussen om in de klas te dragen.

Mondmask

Tegenwoordig hebben min of meer alle openbare plaatsen ergens in het gebouw een handontsmettingsstation, en op scholen zal dat geen uitzondering zijn! We hebben een reeks handdesinfectiemiddelen op voorraad die kinderen mee naar school kunnen nemen, dus het toevoegen van een display met kleine flesjes desinfecterende handgel is perfect om in uw winkel assortiment opgenomen te worden. Deze handige flesjes zijn gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Schone handen zijn slechts een spray verwijderd.

 Desinfecterende

Omdat hygiëne en het hebben/gebruiken van onze eigen spullen belangrijk zijn geworden in het huidige klimaat, is een lunchset dat mee naar school kan worden genomen ook een must. Wij hebben een groot assortiment lunchartikelen in diverse matchende designs. En door leuke lunchsetjes aan te bieden met een bijpassend design koeltas en drinkfles creëert u in uw winkel een ‘must have’-gevoel voor de hele set! Niemand zal alleen de lunchtrommel kunnen kopen als daarnaast een bijpassende drinkfles of koeltas staat te pronken.

Met alle bovenstaande informatie kunt u nu optimaal uw winkel voorbereiden op de grote WEER NAAR SCHOOL drukte in de winkels. En met ideeën die u zowel ouders als kinderen kunt aanbevelen, kunnen zij zich goed voorbereiden en enthousiast voelen wanneer het schooljaar start.