30-voor-30 Coronavirus - Even ademhalen!

De wereld komt samen in moeilijke tijden om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan. We zien ons gedwongen om ons aan te passen zodat we elkaar beschermen, en deel daarvan betekent dat we de vrijheden die we als vanzelfsprekend beschouwen, tijdelijk moeten opgeven. Als internationaal bedrijf met kantoren over de hele wereld doen we er alles aan om onze medewerkers en klanten te veilig te houden. Hopelijk kunnen we, wanneer we de internationale richtlijnen volgen, deze situatie snel overwinnen en weer normaal onze dingen doen in het leven.

In deze voor iedereen uitdagende situatie vonden we het belangrijk om in onze 30-voor-30 uitdaging (30 goede doelen steunen voor elk van de 30 jaar dat Puckator bestaat) een donatie op te nemen aan Italiaanse ziekenhuizen die dringend steun nodig hebben.

Er zijn wereldwijd veel organisaties die geld inzamelen, maar omdat ons Italiaanse kantoor in Turijn is gevestigd, hebben we besloten om ziekenhuizen in Piemonte te helpen, die samen met Lombardije, Emilia-Romagna en Veneto een van de regio's zijn die het meest door dit virus worden getroffen.

We hebben € 500 gedoneerd en indien u hen ook wilt steunen door een donatie te doen, dan is dit de link.

Terwijl we wereldwijd samenkomen om met de veranderende situatie om te gaan, blijven we actief onze medewerkers en klanten beschermen en ondertussen toch normaal leveren; hiervoor gebruiken we ‘smart’ werken als middel om de klantenservice en de orderverwerking zo onaangetast mogelijk te houden.

Samen komen we er doorheen! #iorestoacasa #riprendiamofiato #covid19italia