30 voor 30

2020 is een bijzonder jaar voor Puckator want wij vieren ons 30-jarig jubileum en zijn van plan het in stijl te doen, en niet alleen met een groot feest!

Gedurende onze 30 jaar is het ondersteunen van regionale- en internationale goede doelen- en  organisaties een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvisie geweest. Om deze trend voort te zetten en ons 30e jaar te vieren, hebben we de 30 voor 30-uitdaging gecreëerd.

 

Wat is de 30 voor 30-uitdaging?

Als onderdeel van ons 30e jaar hebben we ons team in het VK, Europa en China de uitdaging gesteld om 30 goede doelen te ondersteunen, één voor elk van onze jaren waarin we actief zijn. In de afgelopen 3 maanden heeft elk kantoor ideeën bedacht om deel te nemen aan de uitdaging. Of het nu gaat om het doneren van aandelen, het inzamelen van geld of het opgeven van tijd om vrijwilligerswerk te doen, ons team heeft 30 verschillende uitdagingen bedacht die in 2020 zullen plaatsvinden.

Wie zijn we van plan te ondersteunen?

Sommige van deze organisaties en goede doelen zijn al bekend bij Puckator, waaronder Save the Children, Sheffield Children's Hospital, Cornwall Air Ambulance en Sports Relief. Maar we ontwikkelen ook partnerschappen met nieuwe organisaties die we in de toekomst zullen voortzetten.

Wat staat er te gebeuren?

De uitdagingen die we hebben gepland, variëren afhankelijk van de locatie en de tijd van het jaar, en we houden je op de hoogte via onze sociale media kanalen, ons blog, de nieuwsbrieven en de website; hier zal u regelmatig het laatste nieuws vinden over onze 30 voor 30- uitdaging voortgang. Naast onze steun zullen we enkele van onze uitdagingen ook voorleggen aan onze klanten, leveranciers, vrienden en familie en hen aanmoedigen om deel te nemen aan de vieringen door te doneren, sponsoren of misschien zelfs een actieve rol op zich te nemen!

Tijdens dit speciale jubileumjaar willen we onze vieringen delen met zoveel mogelijk mensen en goede doelen. We hopen een verschil te maken en onderweg geweldige herinneringen te creëren. Het zal ons Puckator-team dichter bij elkaar brengen, maar ook de goede doelen- en organisaties over de hele wereld die vitaal werk doen voor individuen, dieren, het milieu meer bekendheid te geven en te helpen en ondersteunen.

Informatie over de eerste 30 voor 30 uitdaging volgt binnenkort in onze nieuwsbrief waarin u o.a. vindt hoe u kunt ondersteunen en meedoen.

 

Onze Managing Director Mark Howard bij onze Chinese kantoren in Xiamen, in 2019 toen hij met een auto van China naar Cornwall reed voor ‘Save the Children’

 

In 2018 fietste een team van ons hoofdkantoor en magazijn in Cornwall over de Camel Trail voor  ‘Sports Relief’