30 voor 30: Sport Relief – It’s Game On

In 2018 vocht een team van ons hoofdkantoor en magazijn tegen wind, regen en sneeuw om zoveel mogelijk kilometers te fietsen op één dag langs de ‘Camel Trail’ in Cornwall, waardoor meer dan £ 1100 werd opgehaald voor Sport Relief. Toen zij contact met ons opnamen om hen te ondersteunen in 2020, hebben we de kans gegrepen om dit aan onze 30 voor 30 Goede Doelen lijst toe te voegen.

Sport Relief gaat helemaal over het gebruik van sport als een krachtig hulpmiddel om mensen te inspireren om mee te doen, dus we wilden ervoor zorgen dat de uitdaging die we kiezen toegankelijk zou zijn voor zoveel mogelijk leden van ons team in Cornwall. Uiteindelijk kwamen we op een tweedelige uitdaging!

De uitdaging

Op vrijdag 13 maart starten we de donaties op met een Bake Sale (Bakverkoop), en op zaterdag 14 maart vindt het hoofdevenement plaats. We hebben het de ‘8-Uur Uitdaging’ genoemd en binnen die tijdslimiet proberen we zoveel mogelijk rondes te maken rond een lokaal waterreservoir in de natuur.

Hiervoor hebben we het Siblyback-reservoir gekozen omdat het dichtbij ons hoofdkantoor in Cornwall is en omdat het geschikt is voor mensen van diverse mobiliteiten, omdat de cirkelvormige lus van 3 mijl (4.83km) bijna volledig vlakke grond is. De tijdslimiet van 8 uur stelt mensen in staat om gedurende de dag deel te nemen en is gebaseerd op het aantal uren van een normale ploegendienst in ons magazijn.

Ons doel om £ 250 in te zamelen over twee dagen tijd door bakverkoop, wandelen, joggen, hardlopen of fietsen.  We willen zoveel mogelijk inzamelen voor Sport Relief als we kunnen.

Hoe kunt u helpen?

Sport Relief werkt samen met organisaties in het VK en de rest van de wereld om kinderarmoede, geestelijke gezondheid en huiselijk geweld aan te pakken en gebruikt sport als een krachtig hulpmiddel dat gemeenschappen inspireert om samen te werken en vriendschappen op te bouwen.

Help ons door deze fantastische organisatie in maart te steunen. Vrienden en familie zijn welkom om ons team op 14 maart tussen 8.30 en 16.30 uur te komen ondersteunen, omdat iedere ronde rondom het waterreservoir telt. Alternatievelijk is het ook mogelijk om te doneren via onze Just Giving pagina.

Lees meer over Sport Relief en hun activiteiten of uitdagingen in jouw omgeving.

 

Alvast hartelijk dank voor uw steun, indien u wilt helpen.

Puckator 30 voor 30 Sport Relief