Het waren een paar drukke weken in ons Europese Distributie Centrum (EDC) in Polen met personeel, voorraad en IT-apparatuur die allemaal arriveerden.

Het eerste team van ons hoofdkantoor en magazijn in het VK, waaronder Simon, Aaron, Chris B, Sam E en Hannah, arriveerde in Polen om te starten met het opzetten en ter plaatse trainen van het nieuwe Poolse personeel. Doordat ze samen alle aspecten van het magazijn hebben doorlopen, heeft er zich al een geweldige werkrelatie met het Poolse team ontwikkeld.

De komst van IT-apparatuur was perfect getimed en dit betekende dat onze order- en magazijnbeheersystemen konden worden aangesloten en dat de uitzoek-, verpakkings- en magazijntrainingen konden beginnen.

Dinsdag was een gedenkwaardige dag, toen onze eerste bestelling werd verzonden om te worden verwerkt in het nieuwe EDC. Het werd dezelfde dag nog ingepakt en verzonden met DHL. Sindsdien zijn nog eens 10 bestellingen verzonden, waardoor het uitzoek-, verpakkings- en verzendteam meer vertrouwen heeft gekregen in het gebruik van de systemen en processen.

Nu het personeel en de IT met grote sprongen vooruitgaan, is de volgende stap om meer voorraad naar het EDC te laten gaan, zodat we meer bestellingen vanaf de nieuwe locatie kunnen uitvoeren. De komende maanden zal de voorraad zowel uit het Verre Oosten als uit onze hoofdmagazijn in het VK binnenkomen, dus het zal niet lang duren om de nieuwe stellingen te vullen.

De Puckator-familie, nieuw en oud, in het VK en Polen, hebben allemaal de handen ineen geslagen om ons EDC dit najaar operationeel te krijgen, en we willen hen allemaal bedanken, evenals onze klanten die gedurende deze tijd geduldig en begripvol zijn geweest. Nu het project zich in een gestaag tempo voortzet, zal het niet lang meer duren voordat meer bestellingen in Polen worden vervuld.

Kom snel terug voor meer updates.