Europees Distributie Centrum Update

Ons project voor een Europees distributiecentrum gaat snel vooruit en sinds onze laatste update hebben we de eerste 2 leden van het magazijnteam aangeworven en zijn we verder gegaan met interne bouwwerkzaamheden en logistiek.

Personeel

Het vinden van het juiste team voor ons Poolse magazijn stond bovenaan onze takenlijst en we zijn verheugd de aanwerving van onze EDC Logistics Manager Piotr Świstak aan te kondigen. Hij is eind mei in dienst getreden bij Puckator en zal later in de zomer naar het VK komen om ons team in het VK te ontmoeten en om vertrouwd te raken met en training te geven in onze magazijnprocessen.

In de korte Vraag & Antwoord beneden tref je een kennismaking met Piotr aan:

  1. Wat was je eerste baan?

Mijn eerste baan was in het materiaalbeheerteam van LG Electronics in Wroclaw. Ik kwam voor een vakantiebaan, bleef 9 jaar!

  1. Koffie of thee?

Thee, hoe groener hoe beter. Gunpowder is mijn favoriete thee.

  1. Welke drie items zou je meenemen op een onbewoond eiland?

Voor een onbewoond eiland... kapmes, touw en zout.

  1. Wat is je favoriete eten?

Over eten. Ik volg momenteel een dieet met zeevruchten.  Maar over het algemeen: ik zie voedsel - ik eet voedsel. Vooral Italiaans.

  1. Op een schaal van 1 tot 10: in hoeverre vind je het spannend om de nieuwe rol bij Puckator te beginnen?

Ik ben super enthousiast om deel uit te maken van dit enorme project en ik ben blij dat het management mij voor deze rol heeft gekozen.

Piotr brengt niet alleen een schat aan kennis en ervaring met zich mee, maar hij heeft Arek Kuzaj ook aanbevolen als kandidaat voor de functie van magazijnmanager. Vorige week aanvaardde Arek de rol bij Puckator en hij zal aan het einde van de zomer het team komen versterken.

Bouwwerkzaamheden & magazijn

De interne bouwwerkzaamheden aan het kantoor gaan door en de geplande opleveringsdatum is 1 augustus. Naast de kantoren worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de magazijninrichting en het machinepark inclusief stellingen, wifi en beveiliging.

Onze inkoop- en IT-teams gaan ook door met de systeemontwikkeling en -integratie voor het beheer en de uitvoering vanuit twee magazijnen. Er is veel tijd gestoken in de planning en herstructurering, met testen gepland voor juli, wanneer de eerste voorraad in Polen arriveert.

Dit blijft een zeer spannend project en we liggen goed op schema voor de opening streefdatum van 1 oktober, verdere updates volgen binnenkort.