Niets in de wereld van cadeauartikelen gaat boven de opwinding van het tonen van nieuwe trends en het ontmoeten van nieuwe en bestaande klanten in de hallen van de herfstbeurzen.

Zelfs zonder shows in de afgelopen 18 maanden, hebben we hard gewerkt om onze bestverkopende assortimenten uit te breiden die tijdens de pandemie succesvol zijn gebleken, maar ook aan onze gelicentieerde collecties en aan hete nieuwe trends die op de markt komen.

Onze collecties voor huisdieren zijn al geruime tijd sterke verkopers met favorieten zoals Simon's Cat, Shiba Inu Adoramals en Feline Fine om er maar een paar te noemen. Deze herfst zijn we verheugd om een ​​nieuwe gelicentieerde harige vriend aan deze categorie toe te voegen, die gegarandeerd een onmiddellijke bestseller zal zijn!

We hebben samengewerkt met de ster van de sociale media, Pusheen the Cat, om het perfecte assortiment cadeauartikelen te creëren voor liefhebbers van alles wat schattig en katachtig is. Het assortiment omvat beautyaccessoires, drinkgerei, talloze tassen en nog veel meer. Alle producten hebben het traditionele Pusheen-personage in verschillende poses en kostuums, waaronder het super populaire ‘Pusheenicorn’.

Onze ontwerpers zijn ook druk bezig geweest met het creëren van een superleuke nieuwe serie voor hondenliefhebbers, Mopps the Pug, die onweerstaanbaar zal zijn voor alle leeftijden en geslachten. Het assortiment omvat schrijfwaren, beautyaccessoires, drinkgerei en nog veel meer.

We hebben daarnaast ons ​​milieuvriendelijke assortiment uitgebreid met nieuw speelgoed zoals gerecyclede legpuzzels en 3D-puzzels en meer RPET-producten, waaronder nieuwe tassen voor alle gelegenheden.

Ons beursseizoen begint met de Autumn Fair in het NEC Birmingham van 5 tot 8 september, gevolgd door Maison & Object in Parijs van 9 tot 13 september.

We zijn er zeker van dat de nieuwe gelicentieerde Asterix-producten een bestseller zullen zijn in Parijs, maar ook over de hele wereld. Asterix en Obelix zijn direct herkenbare personages, en met hun nieuwe film die in 2022 in de bioscoop zal verschijnen, zal het een must-have zijn voor nieuwe en oude fans.

Vanuit Parijs gaan we naar Italië en een nieuwe show in onze kalender. Van 9 t/m 12 september staan ​​we voor het eerst op Sana in Bologna. Daarna zijn het twee vaste favorieten, Intergift in Madrid van 15 t/m 19 september en VEBO in Napels van 1 t/m 5 oktober.

We werken nauw samen met alle beursorganisatoren om ervoor te zorgen dat het bezoeken van de shows veilig is. Er zullen richtlijnen zijn voor alle aanwezigen, waardoor een Covid-veilige omgeving wordt gecreëerd, zodat we allemaal weer terug naar normaliteit kunnen en beginnen na te denken over de opwindende nieuwe producten en assortimenten die worden aangeboden voor de herfst van 2021 en de lente van 2022. We zien ernaar uit je daar te ontmoeten.