Ons Europese distributiecentrum in Wroclaw blijft snel vooruitgaan en ligtnog steeds op schema om dit najaar te openen.

De interne kantoorbouwwerkzaamheden zijn bijna voltooid, dus nu is het tijd om ons te concentreren op het magazijn zelf. Voordat we voorraad op de locatie kunnen aannemen, moeten we het magazijn nog uitrusten met stellingen die deze week zijn afgeleverd.

Piotr en zijn team stonden klaar om het materiaal in ontvangst te nemen en werken nu nauw samen met het installatieteam om demagazijnstellingen op hun plaats te krijgen voordat de eerste levering van de voorraad arriveert. Deze wordt nu elke dag verwacht.

 

 

Intussen heeft ons team van het depot in Cornwall ook hard samengewerkt met het Poolse personeel om allesvoor te bereiden wat we nodig hebben om het EDC operationeel te krijgen. Er zijn teams die werken aan het gereedmaken van de computerapparatuur, aan het ontwikkelen van ons orderbeheersysteem zodat we vanuit twee voorraad locaties kunnen werken, evenals teams die werken aan het voorbereiden van trainingsprogramma's voor het nieuwe magazijnpersoneel in Polen en aan het afronden van de logistieke details met onze transport- en bezorgpartners. Dit is een spannende tijd voor alle betrokkenen en nu het project volgens plan verloopt, hopen we onze eerste bestellingen eind september, begin oktober te gaan verzenden. Houd ons de komende weken en maanden in de gaten voor meer updates.