Gothic, Schedels & Skeletten

Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

Gothic, Schedels & Skeletten

De collectie Groothandel Schedel en Gothic verkoopt met name cadeauartikelen met schedels en skeletten ontwerpen.

Wat is Gothic? Volgens Wikipedia is de associatie van 'gothic' met horror, duisternis en het bovennatuurlijke terug te voeren op het ontstaan van de gothic novel in de 18e eeuw. De eerste roman in dit genre was een fantastisch griezelverhaal en het vestigde horror-stereotypen als grafzerken, ruïnes van kastelen en kerken, geesten, vampiers, vervloekten en melodrama - en dit zijn de elementen waar Goths zich toe aangetrokken voelen.

Met name de huidige 'duistere' tv-series en films voeden de behoefte aan gothic assortimenten die gretig aftrek vinden op fantasy fairs, in winkels en op gothic beurzen. Daarnaast verkoopt deze collectie met griezelige of komische schedels ook goed in de Halloween periode. En met de diversiteit en toepasbaarheid van onze decoratieve en praktische producten uit de Groothandel Schedel & Gothic zit er voor elk soort verkooppunt wel wat tussen!

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Wellness & Aroma
Gelicentieerd
Woonaccessoires & Keukenaccesoires
Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. KvK 389391683 , BTW PL8943170010