Solidariteit: samen staan we sterker

Zoals we allemaal hebben gezien, zijn de levens van Oekraïners op zijn kop gezet door de Russische invasie.

Onze kantoren en magazijnen zijn in de voetsporen van de wereld getreden door op elke mogelijke manier te doneren en deze humanitaire crisis te ondersteunen.

Ons Europees Distributiecentrum in Wroclaw (Polen) ligt in het westen van Polen, ver van de Oekraïense grens, maar het netwerk van steun en liefde voor vluchtelingen die Polen binnenkomen, reikt ver. In samenwerking met een liefdadigheidsinstelling genaamd Fundacja Wspierania Organizacji Pozarządowych „UMBRELLA”, schonken we speelgoed en cadeaus voor kinderen, waterflessen en schrijfwaren die zijn uitgedeeld aan mensen in nood.

Puckator - Solidariteit Oekraïne Puckator - Solidariteit Oekraïne

Ons kantoor in Cornwall in het VK heeft essentiële goederen ingezameld, zoals ingeblikt voedsel, warme kleding en EHBO-benodigdheden, in samenwerking met een liefdadigheidsinstelling genaamd Homeless Shoebox Appeal - Mid Cornwall (St Austell, Par & Fowey), die sinds het uitbreken van de crisis non-stop heeft gewerkt om de vluchtelingenkampen aan de grens te voorzien van alles wat ze nodig hebben. Twee leden van ons magazijnteam, Jasan en Neil, hebben hun tijd gedoneerd om de dozen te helpen verhuizen naar een belangrijk knooppunt voor verzending naar Polen.

Hetzelfde is gebeurd in onze Europese kantoren; die hebben samengewerkt met verschillende verenigingen en projecten om ondersteuning te bieden, waaronder onze Italiaanse collega's die artikelen hebben verzameld voor Uniti per l'Ucraina, een project gecreëerd door SERMIG.

Puckator - Solidariteit Oekraïne Puckator - Solidariteit Oekraïne

Ons team is solidair met de burgers van Oekraïne en met al diegenen die de negatieve gevolgen ondervinden van deze militaire ingreep.

Alle steun telt tijdens deze crisis, en Puckator zal blijven zoeken naar manieren om te helpen in deze moeilijke tijden. Samen zijn we sterker.