"Heeft u uw kerstinkopen al gedaan?" :) Het is een vraag die u de komende weken misschien steeds vaker zult horen. En we beginnen dan aan het proces van nadenken over wat we aan vrienden en familieleden kunnen schenken. Het gemakkelijkste is om vanuit huis te ‘surfen’ waardoor internetaankopen dit jaar voor veel mensen de eerste keuze zijn.

Maak u zo goed mogelijk klaar voor het bezoek van uw online klanten zodat u het meeste uit hun bezoek aan uw winkel halen. En uw klanten zullen u bedanken dat u hun leven iets gemakkelijker heeft gemaakt en hen tijd heeft bespaart!

We hebben enkele ideeën om u te helpen de kerstinkopen een peuleschilletje te maken voor uw klanten én tegelijkertijd meer lonend voor u!

 

Bundel producten samen in thema's

Items die bijelkaar passen hebben veel aantrekkingskracht - of het nu gaat om klanten die een speciale sfeer in hun huis willen creëren of degenen die op zoek zijn naar cadeaus. Het is altijd verleidelijk om de hele set te kopen!

Naast collecties heeft Puckator ook cadeaus in een bepaald thema; deze zijn uitstekend geschikt als verzamelobjecten of voor in de kerstsok. Ons Flamingo-assortiment is één van onze meest verkochte lijnen en er zit vanalles tussen, van boodschappentassen tot shotglazen!

Producten die van nature goed bij elkaar passen, verkopen ook goed samen. Denk daarbij aan oliebranders met geurolie, wierookstokjes met wierookhouders, boeddha's met olifanten - of windgongen met plantenbakken voor buiten.

 

Denk aan gemakkelijk te verzenden items

Veel van onze producten worden in hun eigen doos geleverd en dat maakt het wat eenvoudiger om ze breukbestendig te verzenden. Denk ook aan producten die gemakkelijk door een brievenbus passen. Uw klanten zijn niet altijd in de gelegenheid om thuis te blijven om een pakket in ontvangst te nemen en dan is het handig als het cadeau gewoon in de bus valt.

 

Verkoop naar gelang het seizoen

De temperatuur is gedaald, de nachten zijn korter en alles wat ‘warm en gezellig’ roept, heeft meteen meer aantrekkingskracht. Bekijk ons ​​knuffelzachte en comfortabele assortiment heatpack pantoffels, slaapmaskers, pluche sierkussens of de prijswinnende Relaxeazzz reiskussens.

 

Merken dragen hun steentje bij

U kunt erop vertrouwen dat immer populaire merken zoals Simon's Cat, Lisa Parker-, en Kim Haskins-ontwerpen het hele jaar door goed verkopen, maar vooral met Kerstmis! Nieuw voor dit jaar en net zo goed lopend is de VW busje-collectie en de Stormtroopers-collectie: plezier, escapisme en nostalgie in gelijke mate!