Puckator’s Kerstmis werkplaats

Onze huisontwerpers zijn hard aan het werk geweest in de kerstwerkplaats van Puckator; Simon's Cat heeft zijn kerstmuts opgezet en The Original Stormtrooper heeft zijn traditionele witte harnas verwisseld voor een kersttrui.

Ons feestelijke assortiment met gelicentieerde producten, waaronder vier nieuwe Relaxeazzz-reiskussens in kerstthema’s, is nu beschikbaar.

Meer dan ooit, in deze onzekere tijden, geloven wij hier bij Puckator dat iedereen dit jaar een beetje extra kerstmagie verdient… en wij hebben cadeautjes voor alle leeftijden die dat kunnen geven.

We hebben onze krachten gebundeld met Shepperton Studios om een ​​vrolijke reeks The Original Stormtrooper-producten met kerstthema te creëren. Misschien stappen onze klanten dan over naar de fun-side! Daarnaast is er een reeks met milieuvriendelijke reisbekers, RVS waterflessen en niet te vergeten de The Original Stormtrooper- solar figuur die danst op de kerstdeuntjes. Wist je dat onze waterflessen thermisch geïsoleerd zijn en drankjes tot 12 uur warm en tot 24 uur koud houden? Ze zijn perfect geschikt voor alle weersomstandigheden, of het nu op de Noordpool is of in de zon.

 

Het ontwerpteam heeft tevens samengewerkt met Simon's Cat om ervoor te zorgen dat onze kattenliefhebbers een zeer Meowy-kerst kunnen hebben. Dit assortiment omvat katoenen theedoeken en keukenschorten voor alles wat met kersteten & drinken en bakken te maken heeft!  Bekijk ook eens de feestelijke deurmatten om gasten in kerstsfeer te verwelkomen, mokken vom glühwein uit te nippen en veel kerstokvullers zoals lippenbalsems en sleutelhangers!

  

En als als laatste maar niet het minste, is ons bekroonde 'Gift of the Year' reiskussen nu verkrijgbaar in 4 nieuwe ontwerpen met kerstthema. De Relaxeazzz-reiskussens en het ingebouwde slaapmasker zijn gemaakt van 95% polyester en 5% spandex, waardoor ze superzacht zijn voor absoluut comfort. Ze kunnen worden weggeritst om gemakkelijk te vervoeren. De vier nieuwe ontwerpen zijn onder andere een sneeuwpop, een elf, een rendier en natuurlijk de kerstman zelf!

 

Hee, terwijl je hier bent ... we hebben ook een groot assortiment aan kerstversieringen, cadeautasjes en andere kersthebbedingetjes die je zeker eens moet bekijken! Laten we van Kerstmis 2020 de beste ooit maken.