Simon's Cat

2021 is het 5e jaar waarin Puckator samenwerkt met Endemol Shine Group om een ​​breed scala aan exclusieve gelicentieerde Simon's Cat-producten te creëren voor de groothandelsmarkt van geschenkartikelen.

Gedurende deze 5 jaar heeft ons ontwerpteam nauw samengewerkt met Endemol Shine om een ​​exclusieve collectie te creëren die verbazingwekkend snel een bestseller is geworden.

Onze eerste en zeer succesvolle serie was, en is nog steeds, degene met de beste Simon's Cat Quotes. Iconische zinnen die direct van Simon's Cat komen, staan op mokken, deurmatten, thermosflessen, spiegels en tal van andere producten, waaronder LBOX16 (set lunchtrommels), LIP61 (lippenbalsem in blik) en BAMB74 (reisbekers).

 

Gedurende deze jaren hebben we ook seizoensgebonden assortimenten gecreëerd, zoals de Kerstmis collectie van Simon's Cat die overigens bijzonder succesvol was. De cadeautasjes, kerstmokken en beautyaccessoires, zoals lippenbalsems en spiegels, bleken perfecte kerstsok vullers te zijn.

 

In deze kleine terugblik van succesvolle producten, meten we natuurlijk ook de Simon's Cat Solar Pal noemen. Deze was ook verkrijgbaar in een kerstversie. De Simon’s Cat merchandise is zeer geliefd bij de fans van Simon’s Cat.

Onze nieuwste toevoegingen aan deze collectie zijn enkele producten waarop Simon's Cat met zijn kleine, energieke vriend Kitten staan. Dit specifieke ontwerp was zo populair dat we hebben besloten om nieuwe producten hiermee te introduceren en daarmee een nog grotere selectie producten kunnen aanbieden.

Aan de eerder genoemde producten hebben we nu siliconen digitale horloges en thermosflessen met een digitale aanraakthermometer toegevoegd. Beiden zijn uitgeroepen tot finalist in de Gift of the Year-wedstrijd 2021!

We blijven nauw samenwerken met het team van Endemol Shine om voortdurend nieuwe en exclusieve Simon's Cat-cadeaus te maken voor u. Kijk regelmatig in de Simon’s Cat website categorie zodat u op de hoogte blijft van wat er nieuw gaat binnen komen. Vergeet ook niet om ons te volgen op Instagram en Facebook voor exclusieve promo's en aanbiedingen.