GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Boerderij

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

De geschenken en speelgoed in onze kinderboerderij, boerderijwinkel, park, tuin en platteland sectie zijn gericht op klanten die kopen voor kinderboerderijen, parken, landgoederen, tuincentra en andere soortgelijke attracties, maar veel artikelen uit dit assortiment zijn ook geschikt voor andere kado-winkels en retailers.

De thema's in deze categorie omvatten leuke herkenbare dieren en machines van rondom de boerderij en het Britse platteland, evenals geschenken die geïnspireerd zijn door de natuur. Deze eclectische mix omvat alles van mokken tot speelgoed en met onze bulkprijzen krijgt u de beste prijs, ongeacht de hoeveelheid die u koopt.

Waarom kiezen voor deze producten?

  • Displaydozen en individuele kleurrijke verpakkingen voor een groot deel van het bereik.
  • Producten geschikt voor kinderen van alle leeftijden.
  • Leuke thema's met felle kleuren en aantrekkelijke ontwerpen

Bestsellers

  • Boerderij Dieren
  • Kantoorartikelen
  • Oplichtend Knijpbaar Dierenspeelgoed

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

  • Zoo & Safari
  • Lama & Alpaca
  • Tropisch & Botanisch Thema Gifts
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 104)

per pagina
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 104)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01