Waarom is Puckator de beste keuze voor groothandelaren voor Amazon?

Wanneer u een Amazon FBA-verkoper (Fulfilment By Amazon) in het VK of EU bent, dan is het vinden van betrouwbare groothandel leveranciers cruciaal voor het succes van uw bedrijf. U heeft een leverancier nodig die producten van hoge kwaliteit kan leveren tegen concurrerende prijzen, evenals een snelle en betrouwbare verzending. In deze blogpost zullen we onderzoeken waarom Puckator een van de beste groothandelsleveranciers voor Amazon FBA is en wat ons de beste keuze voor jouw bedrijf maakt.

 

Waarom zou u verkopen met Amazon FBA?

Voordat u onderzoekt welke leveranciers u kunt gebruiken voor Amazon FBA, is het goed om te kijken waarom FBA een van de snelst groeiende verkoopprogramma's in het VK en Europa aan het worden is. Verkopen op Amazon via het Fulfilled by Amazon-programma (FBA) biedt verkopers voordelen. Hier is een lijst met redenen waarom u zou kunnen overwegen om via Amazon FBA te verkopen, wanneer u dat nog niet bent:

  1. Verhoogde zichtbaarheid en verkoop: Amazon is de grootste online marktplaats ter wereld, met miljoenen actieve kopers. Door uw producten op Amazon FBA te vermelden, kunt u dit enorme klantenbestand aanboren en uw verkooppotentieel vergroten.
  2. Geschiktheid voor Prime: Amazon Prime-leden krijgen gratis tweedaagse verzending voor in aanmerking komende producten. Door Amazon FBA te gebruiken, komen uw producten in aanmerking voor Prime, wat uw zichtbaarheid en verkoop kan vergroten.
  3. Fulfillment-services: met Amazon FBA kunt u profiteren van hun fulfillment-services van wereldklasse. Amazon beheert de opslag, verpakking en verzending van uw producten, wat u tijd en middelen kan besparen.
  4. Klantenservice: Amazon FBA biedt ook klantenservice voor uw producten. Als klanten vragen of problemen met je producten hebben, regelt het klantenserviceteam van Amazon dit namens jou.
  5. Fulfilment via meerdere kanalen: wanneer u op meerdere platforms verkoopt, kan Amazon FBA ook de fulfillment voor die bestellingen beheren. Dit kan uw uitvoeringsproces vereenvoudigen en u tijd en middelen besparen.
  6. Retourbeheer: Amazon FBA beheert ook retourzendingen namens u, wat tijd en middelen kan besparen in vergelijking met het zelf beheren van retourzendingen.

 

Waar u op moet letten bij het zoeken naar leveranciers voor Amazon FBA

Er zijn veel Europese groothandelsleveranciers die Fulfilment By Amazon aanbieden. Niet alle leveranciers zijn echter gelijk geschapen. Sommigen bieden producten van lage kwaliteit, trage verzending of hoge prijzen aan. Het is belangrijk om uw onderzoek te doen en een leverancier te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Door de jaren heen heeft onze ervaring met Amazon-verkopers ons van de massa onderscheiden en Puckator tot een van de beste Britse/Europese groothandelsleveranciers voor Amazon FBA-verkopers gemaakt. We bieden een breed scala aan hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen, met snelle en betrouwbare verzending en etiketterings- en verpakkingsservices.

 

Waarom is Puckator de beste keuze voor Britse/Europese groothandelaren voor Amazon?

Puckator heeft meer dan 25 jaar ervaring in de groothandel, waardoor we een vertrouwde partner zijn voor veel e-commercebedrijven. We hebben een breed scala aan producten beschikbaar, waaronder huishoudelijke artikelen, kantoorartikelen en geschenken. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en hebben zeer concurrerende prijzen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor Amazon FBA-verkopers.

We hebben een toegewijd team van medewerkers die ervaring hebben met alle aspecten van het verpakken en labelen van Amazon, wat betekent dat uw goederen in perfecte staat bij Amazon aankomen, klaar om te worden verkocht via die FBA-service.

Wij geloven dat onze Amazon Fulfilment-service ongeëvenaard is. U kunt uw producten snel en eenvoudig rechtstreeks vanuit onze magazijnen naar de fulfilmentcentra van Amazon verzenden. We werken samen met DPD, een geregistreerde Amazon-bezorgpartner die dagelijks meerdere trailers aflevert in FBA-centra in het VK of Europa, waardoor uw goederen snel en efficiënt worden afgeleverd en de tijd wordt verkort tussen het bestellen bij ons en het beschikbaar zijn van uw goederen op Amazon. Dit maakt het beheren van uw voorraad en verzending veel eenvoudiger, zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf.

Het vinden van de juiste Europese groothandelsleverancier voor Amazon FBA is essentieel voor het succes van uw bedrijf. Puckator biedt producten van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen, met snelle en betrouwbare verzending en we werken al met veel bedrijven samen om hen te ondersteunen bij hun FBA-ontwikkeling. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice of bekijk de speciale infopagina voor meer informatie over deze service.