Breng een beetje Kawaii-aantrekkingskracht in uw leven met Puckator's Cutiemals!

Onze ontwerpers hebben gekozen voor gedurfde kleuren en grote, innemende eigenschappen om een schattige dieren collectie te creëren dat alle leeftijden aanspreekt.  

Kawaii is de cultuur van 'schattigheid' in Japan en kan worden geassocieerd met mensen, dieren en objecten - een beetje verlegen, lief, onschuldig en schattig. Het is al lang een vast onderdeel van het Japanse leven en dat reflecteert in hun kleding, meubels en maniertjes. Zelfs bepaald voedsel kan als Kawaii worden beschouwd! 

De iconische 'Hello Kitty' was waarschijnlijk de voorganger van Kawaii die al gauw wereldbekend werd. Meer recente voorbeelden van Kawaii personages zijn de Pokemon figuurtjes Pikachu & vrienden. Ook deze hebben een wereldwijd publiek bereikt. Deze anime figuren met grote ogen en een kinderlijke aantrekkingskracht werden steeds populairder in Europa, en maken nu ook deel uit van de westerse cultuur. 'Kawaii' werd officieel opgenomen in het Collins-woordenboek in 2014 (samen met de woorden 'photo bomb' en 'bake off').

 De schattige dieren van Puckator's Cutiemals zijn geïnspireerd door dit fenomeen en reflecteren onze eigen interpretatie van de Kawaii trend.

Cutiemals Schattige DierenCutiemals Schattige DierenCutiemals Schattige Dieren  

Dit is een voortdurend groeiend assortiment met honderden producten om uit te kiezen die bij uw winkel passen. Van gumpotloden en sleutelhangers tot oortelefoons, slaapmaskers en schoonheidsaccessoires; de toepassingsmogelijkheden voor deze schattige personages zijn eindeloos!

Je zult hiernaast ook huishoudelijke artikelen en keramiek vinden, plus we hebben in het voorjaar elke week nieuwe lijnen binnen komen - in onze nieuwsbrieven houden we u op de hoogte.

Tot bestsellers in de Cutiemals-collectie behoren tot nu toe: de porseleinen mok en ontbijtservies sets voor kinderen. Even schattig (en verzamelbaar) zijn de Cutiemal dierenkop mokken - nu wordt het wel erg lastig om te kiezen!

Veel van de producten in deze collectie zijn ideaal voor reizigers, forensen of studenten. Hier in het Puckator-kantoor zijn onze huidige favorieten: het reiskussen en de pluche slaapmasker sets plus de rugzakken, die op beide schouders worden gedragen en perfect de stadse schattige Kawaii-look vertegenwoordigen!