Puckator medewerkers kiezen hun favorieten

Beurzen zijn een uitstekende gelegenheid voor bedrijven om hun nieuwste producten en innovaties aan potentiële klanten te presenteren. Na de shows van 2023 vroegen we de medewerkers van Puckator om hun favoriete producten te kiezen, en dit zijn hun beste keuzes:

Carola's keuze: gerecycled kinderservies

Carola's favoriete product van 2023 op de beurzen waren de gerecyclede kinderserviezen. Deze serie is gemaakt van gerecycled plastic. Carola is enthousiast over het milieuvriendelijke aspect van dit product en de levendige kleuren maken het een leuk en boeiend voorwerp voor kinderen.

RPSET04_001.jpgRPSET01_001.jpgRPSET03_001.jpg

Lauren’s keuze: herbruikbare pop-topflessen

Lauren voelde zich aangetrokken tot de herbruikbare pop-topflessen. De flesontwerpen zijn leuk met levendige designs op de unieke matte afwerking. De collectie is zeer divers, dus voor ieder wat wils. Dit product is perfect voor liefhebbers van felle kleuren en unieke ontwerpen.

BOT215_001.jpgBOT212_001.jpgBOT213_001.jpg

Gabriels keuze: Animal Kingdom 8-delig gerecycled bureausetje met canvasomslag

Gabriels favoriete product was de Animal Kingdom 8-delige gerecyclede bureauset met canvasomslag. Dit product valt op door zijn verpakking gemaakt van RPET gerecyclede plastic flessen, maar ook door zijn praktische kwaliteiten en geweldig design. De schrijfset is perfect voor wie zowel milieuvriendelijk als georganiseerd wil zijn.

                                               STA286_001.jpgSTA285_001.jpg

Debbie's keuze: Zeeschelpen jute strandtas

Het favoriete product van Debbie was de Zeeschelpen Jute strandtas. Dit product is een geweldig item dat zowel nuttig als mooi ontworpen is. Er zijn vier verschillende designs om uit te kiezen, maar Debbie's favoriet is het schelpenontwerp, perfect om mee te nemen naar het strand. Het natuurlijke jute materiaal van de tas maakt het een duurzame optie voor wie milieubewust is.

JBAG04_001.jpgJBAG01_001.jpgJBAG03_001.jpg

Kortom, de keuzes van de medewerkers van Puckator voor de beurzen van 2023 zijn allemaal geweldige opties voor diegenen die op zoek zijn naar milieuvriendelijke, praktische en mooi ontworpen producten. Van de gerecyclede dinersets tot de Pop Top-flessencollectie, de Animal Kingdom 8-delige gerecyclede bureauset en de Schelpen jute strandtas, er is voor elk wat wils. Deze producten zijn perfect voor diegenen die een positieve impact willen hebben op het milieu en tegelijkertijd willen genieten van de leuke en unieke ontwerpen.