Puckator viert eerste verjaardag van EDC in Polen

Een heel jaar van snellere levering, verhoogde productbeschikbaarheid en verbeterde handling, heeft ons in staat gesteld om onze levering aan onze in Europa gevestigde klanten voort te zetten en uit te breiden. Deze maand vieren we de eerste verjaardag van de opening van ons Europees Distributiecentrum (EDC) in Polen – en wat een jaar is het geweest met tot nu toe meer dan 3.000.000 verzonden items en 16.000 verzonden bestellingen!

Voorafgaand aan de EDC werden al onze bestellingen wereldwijd verzonden vanuit ons Britse magazijn in Cornwall, Engeland. Vanwege de behoefte voor uitbreiding, de toenemende vraag en Brexit aan de horizon, moesten we snel reageren om een ​​sterke relatie met onze Europese klanten te behouden en om te kunnen blijven uitbreiden in Europa en de rest van de wereld. Dus vorig jaar om deze tijd openden we het EDC in Wrocław, Polen, wat een enorm succes en een feestelijk moment was voor de Puckator Group. Sindsdien hebben we al maar liefst 1.500 pallets en 29.000 dozen naar onze klanten verzonden!

Natuurlijk ging het niet zonder uitdagingen, vooral vanwege de scheepvaartknelpunten, hogere brandstofkosten en de overblijfselen van de impact die het coronavirus had op de wereld. Ondanks dit alles kunnen we toch nog het succes van de opening van een magazijn en distributiecentrum in Europa vieren!

Tijdens deze overgang hebben onze teams in alle kantoren en beide magazijnen ongelooflijk hard gewerkt om een ​​soepele overgang en minimale impact op de ervaring van onze klanten te garanderen. We hebben enorm veel positieve feedback en support ontvangen van onze klanten die aan deze veranderingen waren blootgesteld.

Nu we gesetteld zijn en beide magazijnen zijn volgeladen met onze nieuwe feestelijke producten, zijn we volop bezig om onze klanten voor kerst te bevoorraden en klaar te maken voor weer een succesvol jaar vol beurzen, promoties en nieuwe producten!