Fotografieblog

We begrijpen dat productafbeeldingen een belangrijk verkoopinstrument zijn, voor ons en voor u. Daarom zijn onze productfoto's altijd al voor u beschikbaar geweest om te gebruiken op uw eigen websites, sociale media en andere verkoopplatforms. Bij Puckator hebben we onze eigen fotografie-afdeling, waardoor we de voorraad kunnen fotograferen zodra we deze hebben ontvangen, en ervoor zorgen dat je de best mogelijke kwaliteit foto's hebt.

Naast onze standaard productfoto's met witte achtergrond, zult u ook zien dat we redactionele en lifestylefoto's aan onze productpagina's zijn gaan toevoegen. Deze foto's hebben wat meer flair en zijn ideaal om te gebruiken op sociale media, dus je kunt wat likes verzamelen en die volgers omzetten in verkopen!

Product datafeed en product foto's voor klanten

De eenvoudigste manier om onze productfoto's te krijgen, is vanaf de productpagina's waar u de foto's rechtstreeks van de website kunt opslaan. Als je echter meerdere foto's nodig hebt, dan kun je gebruik maken van toegang tot onze Dropbox-mappen, waar we al onze productfoto's opslaan.

Om toegang te krijgen tot de Dropbox-mappen, logt u eenvoudig in op uw account op onze website, scrolt u naar de onderkant van een pagina naar het gedeelte 'Praktische links' in de voettekst en klikt u op 'Product feed & Foto’s'. Onderaan die pagina treft u de links aan naar de Dropbox. 

De Dropbox-mappen gaan op alfabet, dus als je alleen MUG-foto's wilt, hoef je alleen maar de M-map te downloaden en dan heb je alle MUG-codefoto's.

Product datafeed en product foto's voor klanten

In de Dropbox-mappen vind je hoge resolutie foto's (3000 x 3000px @ 300dpi), en ook onze webfoto's (800 x 800px @ 72dpi). De hoge resolutie foto's zijn ideaal voor afdrukken/printen. Zoals je op de afbeelding hierboven kunt zien, zijn de afbeeldingen met hoge resolutie meer dan 3 keer zo groot als de webafbeeldingen!