GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Coronavirus - Welke hulp kan Puckator bieden

Omdat de wereld om ons heen snel verandert, willen we u op de hoogte houden van hoe we ons aanpassen, zodat we allemaal samen deze onzekere tijden kunnen doorstaan.
We hebben niet alleen maatregelen genomen om onze medewerkers en klanten zo veilig mogelijk te houden, maar hebben ook gewerkt aan een strategie om de service en bestellingen in stand te kunnen houden, zodat u in deze moeilijke tijd op ons kunt blijven vertrouwen. |

Minimum orderbedrag verlaagd

We hebben ons min. orderbedrag voor bestelling verlaagd naar € 75 excl btw. Of je nu online bestelt, telefonisch of via één van onze verkoopteams,u kunt nu gemakkelijker opnieuw inslaan voor een lagere drempel.


Gratis levering op standaard bestellingen

Gratis levering op standaardbestellingen naar Nederland, België en Europa Zone 1 boven 150€. Onder de 150€ worden verzendkosten in rekening gebracht.


Bestel nu - ontvang later

Wilt u een bestelling plaatsen maar deze nog niet ontvangen? Bestel zoals gewoonlijk online, selecteer de betaalwijze 'bankoverschrijving' en voeg een opmerking toe met de datum waarop u de goederen wilt ontvangen. Wij houden uw bestelling dan vast in het orderstysteem en nemen contact met u op voor betaling wanneer u klaar bent om de goederen te ontvangen.


We kunnen uw bestelling uitstellen

Met de onzekerheid van de komende maanden in gedachten, kijken we allemaal naar onze uitgaven.

Wanneer u backorders bij ons heeft, annuleer deze dan niet, neem contact met ons op en dan zullen wij de bestelling in de wacht zetten totdat u klaar bent om deze te ontvangen. Wanneer een bestelling al onderweg is en u wilt deze nu liever niet aannemen, dan kunnen we deze terugnemen en in ons magazijn bewaren totdat u klaar bent om deze te ontvangen.


Uitgebreide kredietvoorwaarden

We willen onze bestaande klanten zo goed mogelijk helpen met de veranderende financiële situatie. Als u goederen nodig heeft of een uitstaand saldo heeft, kunnen we kijken naar het aanbieden van uitgebreide kredietvoorwaarden totdat de situatie verbetert. Neem via de klantenservice contact op met ons kredietcontroleteam zodat we de opties kunnen bespreken.


Misschien is dropshipping iets voor uw klanten?

Naarmate meer consumenten thuis blijven, zal de vraag naar cadeau- en andere artikelen toenmen. Online platforms zoals Amazon en eBay zien al een toename van de verkoop naarmate meer consumenten online gaan bestellen. We bieden een dropshipping-service waarmee u 95% van ons productassortiment online kunt verkopen via uw eigen website of via platforms zoals eBay en Amazon, en we verzenden rechtstreeks naar uw klanten. Bekijk Puckator Dropship voor meer informatie of neem contact op met de klantenservice.


We houden je op de hoogte

Ons magazijn in het VK en het personeel in het VK en in Europa werkt nog gewoon door. We volgen de door de overheid aanbevolen richtlijnen voor elke locatie en reageren zo snel mogelijk op eventuele wijzigingen.

We werken ook nauw samen met onze koerierspartners om leveringsverstoringen te minimaliseren. Ze sturen ons dagelijks updates over de situatie zodra er iets verandert. De meeste koeriers leveren nog steeds aan alle locaties in Europa, zelfs met de lock-down. Er zijn maar een paar postcodes in Italië waar ze niet aan kunnen leveren. De koeriers nemen ook maatregelen om klanten te beschermen en het risico van verspreiding van het virus te verminderen. Bijvoorbeeld DPD-chauffeurs ondertekenen nu voor ontvangst van de goederen zodat de klant de app van de chauffeur niet hoeft aan te raken.


Kijk uit naar de toekomst

Wanneer we hieruit komen, zullen dingen zijn veranderd in de wereld en zal het tijd kosten om te herstellen, maar wat er ook gebeurt, Puckator zal onze klanten en medewerkers ondersteunen zolang het duurt.

Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01