GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Aroma Diffusers

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Deze nieuwe categorie Groothandel Aroma Diffusers is een geweldige toevoeging van ons toch al uitgebreide aromatherapie assortiment. Deze olie diffusers zijn USB aangedreven en zullen uw huis, praktijk of werkruimte met de subtiele geur van etherische oliën gemixt met water verspreiden.

Onze groothandel Aroma Diffusers verspreiden niet alleen maar een heerlijke geur maar creëren ook een mooie atmosfeer door de verlichting.

Dit is een collectie die nog zal worden uitgebreid in 2021 dus kom regelmatig nog eens kijken wat er nieuw is of wat er in aantocht is. 

Andere bestsellers in aromatherapie

Geurbranders
Geur olie
Etherische Olie
Sorteer aflopend

(3 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(3 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01