GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Ruimtevaart & Monsters

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Hier in de Groothandel Speelgoed Ruimtevaart en Monster vindt u onze collectie cadeauartikelen en speelgoed in die thema’s. Er zijn speelgoed monster knuffels die inhaken op de huidige Monster trend en er is divers ruimtevaart speelgoed met een futuristisch tintje. Beiden hebben een universele aantrekkingskracht. De door ons ontwerpteam geïntroduceerde designs zijn gedurfd en dragen heldere kleuren. U vindt de prints terug dwars door ons assortiment: op notitieboekjes, klokken, cadeautasjes, mokken en ga maar door. Dit maakt het ook aantrekkelijk om een aparte hoek in de winkel of in het etalageraam te creëren met een thema.

Waarom kiezen voor deze producten?

 • Bij uitstek geschikt voor jongens en meisjes van alle leeftijden.
 • Naast speelgoedwinkels past dit assortiment ook in toeristische attracties- of museumwinkels.
 • Deze producten kunnen stand-alone of als onderdeel van een grotere etalage dienen.

Bestsellers

 • Pennen & Kantoorartikelen
 • Mokken met gevormd handvat
 • Ruimtevaart thema cadeauartikelen

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

 • Cadeaus voor hem
 • Auto cadeau & verzameling
 • Sleutelhangers
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 79)

per pagina
 1. TY696 - Monstarz Bellenblaas
  Verwacht: 13/05/2021
 2. KEY248 - Astronaut Sleutelhanger
  Verwacht: 15/04/2021
 3. STA256 - 5-delig Kat Bureausetje
  Verwacht: 07/05/2021
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 79)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01