GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Verpakkingsmateriaal

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

In onze verpakkingsmateriaal groothandel koopt u verzenddozen in diverse maten (small, medium of large) die gemaakt zijn van 100% rerecycled karton (en recyclebaar zijn) waarmee u in de verzendverpakkingen behoeft van uw online shop of winkel kunt voorzien.

Tegenwoordig verzenden veel mensen die een online shop runnen vanuit hun thuiswerkplek of kantoorplek en dan is het niet altijd handig om grote hoeveelheden kartonnen doosjes op voorraad te hebben. Wij helpen u daarmee. In onze verpakkingsmateriaal groothandel hoeft u niet in grote hoeveelheden te bestellen om een gunstige prijs voor uw verzenddozen te krijgen! Want of u nu kleine doosjes die geschikt zijn voor één product of grotere dozen voor meerdere producten nodig heeft, al onze prijzen maken dat het voordelig is om hier uw dozen voor pakketpost te kopen.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Geurbranders
Mokken & Koffiekopjes
Lisa Parker Fantasy Designs
Sorteer aflopend

(1 Item)

per pagina
Sorteer aflopend

(1 Item)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01