GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Telefoonhoesjes

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Wij introduceren de groothandel telefoonhoesjes aan ons assortiment. Hier vindt u trendy telefoonhoesjes voor Samsung telefoons en iPhone hoesjes, allen met onze bestseller ontwerpen.

Puckator is een wereldwijde distributeur & leverancier van on-trend designs met een wijd consumentenbereik. Wij zijn bekend in de cadeauartikelen markt voor onze constante ontwikkeling van nieuwe en exclusieve lijnen en daarop is onze groothandel telefoonhoesjes geen uitzondering. Dit product spreekt een grote markt aan en zal dan ook zeker een instant bestseller blijken te zijn.

Wanneer u op zoek bent naar een grote keuze aan topkwaliteit smartphonehoesjes voor Samsung en iPhone, dan bent u hier aan het juiste adres.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Gadgets & Muziek
Souvenirs & Verzameling
Emaille Buttons
Sorteer aflopend

(21 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(21 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01