GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Door een combinatie van Covid en enkele vroege Brexit-kinderziektes bij douanecentra in Nederland, hebben we momenteel wat vertraging bij onze koeriers met leveringen in de EU. We werken onvermoeibaar om deze problemen op te lossen, maar in de tussentijd vragen we u om geduldig te blijven. We moedigen degenen die in de EU bestellen aan om de betaalmethode 'Bankoverschrijving' te selecteren. Op deze manier nemen we alleen contact met u op voor betaling als het probleem is opgelost en uw bestelling klaar is voor verzending. Leveringen buiten de EU worden niet beïnvloed. Als u in de tussentijd uw bestelling moet aanvullen of verminderen, kunt u contact opnemen met klantenservice@puckator.nl. We verwijderen tijdelijk onze optie voor prioriteitsverzending. We danken u voor uw geduld in deze kwestie en hopen dat alles snel weer zoals normaal zal gaan verlopen.

Telefoonhoesjes

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Wij introduceren de groothandel telefoonhoesjes aan ons assortiment. Hier vindt u trendy telefoonhoesjes voor Samsung telefoons en iPhone hoesjes, allen met onze bestseller ontwerpen

Puckator is een wereldwijde distributeur & leverancier van on-trend designs met een wijd consumentenbereik. Wij zijn bekend in de cadeauartikelen markt voor onze constante ontwikkeling van nieuwe en exclusieve lijnen en daarop is onze groothandel telefoonhoesjes geen uitzondering. Dit product spreekt een grote markt aan en zal dan ook zeker een instant bestseller blijken te zijn.

Wanneer u op zoek bent naar een grote keuze aan topkwaliteit smartphonehoesjes voor Samsung en iPhone, dan bent u hier aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor deze producten?

  • Meer dan 30 verschillende designs om uit te kiezen.
  • Telefoonhoesjes passen iPhone 6, 7, 8 en Samsung 8.
  • Top trend collectie met ontwerpen voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.

Bestsellers

  • Feline Fine
  • Shark Café
  • Glitter Designs

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

  • Technologie, Gaming & Muziek
  • Souvenirs & Verzamelbaar
  • Emaille Buttons
Sorteer aflopend

(22 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(22 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01