GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Scandinavische Woonaccessoires

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

De Scandinavische Woonaccessoires Groothandel is al jaren een populair product op de interieur- en woonaccessoires markt. Het Scandinavische design verschijnt nu ook op cadeauartikelen en souvenirs en daarom hebben we bij Puckator onze in-huis designers gevraagd om de vinger aan de pols te houden en met de nieuwste trends op Scandinavisch design mee te gaan. Daardoor kunnen we u een uniek assortiment aan Scandinavische Woonaccessoires aan groothandel prijzen aanbieden.

In deze collectie treft u een breed assortiment aan producten aan met ontwerpen van ons designteam, en die de simpele en stijlvolle principes van Scandinavische designs weergeven. Dit is een groeiend assortiment dat geschikt is voor winkels en toeristenattracties over de hele wereld.

Waarom kiezen voor deze producten?

  • Een stijlvolle productlijn die uitgebreid zal worden.
  • Ideaal voor ski resorts en de Scandinavische woonaccessoires markt.
  • Unieke designs die door ons eigen getalenteerde ontwerpteam zijn ontworpen.

Bestsellers

  • Waterflessen
  • Eland Solar Pal
  • Mokken & koffiekopjes

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

  • Reisartikelen
  • Internationale Souvenirs
  • Merchandise & Gelicenseerd
Sorteer aflopend

(15 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(15 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01