GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Inpakpapier & Cadeauverpaking

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Het assortiment van de Inpakpapier Groothandel & Cadeauverpakking biedt inpakpapier en cadeauverpakking in een breed scala aan thema’s en prints. Met zoveel nieuwe en individuele ontwerpen om uit te kiezen, zult u nooit meer zonder het perfecte cadeaupapier komen te zitten.

Wij bieden kwalitatief hoogwaardig inpakpapier aan in een handzaam formaat van vellen van 50 x 70 cm, waardoor het papier gemakkelijk kan worden weergegeven en opgeslagen. Verpakt in cellofaanverpakkingen van 12 stuks is het flat-pack papier klaar voor gebruik en kan ofwel over een standaard worden gedrapeerd, opgerold of gevouwen, klaar voor de aankoop van uw klanten. Elk vel wordt ook geleverd met een bijpassend cadeaulabel kaartje om het geheel te completeren.

Waarom kiezen voor deze producten?

  • Een goedkoop assortiment dat klanten altijd nodig zullen hebben.
  • Groot gamma geuren voor alle leeftijden en smaken.
  • Eigenzinnige en unieke ontwerpen die uw winkel laten opvallen.

Bestsellers

  • Kerstmis
  • Dieren
  • Emotive

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

  • Cadeautasjes
  • Souvenirs en verzamel
  • Feestdag geschenken
Sorteer aflopend

(2 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(2 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01