GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Cadeauverpakking

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

In de categorie Cadeauverpakking Groothandel treft u ruim assortiment aan kadoverpakking aan met o.a. cadeaupapier en cadeautasjes. We hebben een grote verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren beschikbaar die u een fantastische keuze bieden, ongeacht de gelegenheid.

Met ontwerpen die zowel kinderen als volwassenen aanspreken, is het gemakkelijk in te zien waarom dit een bestseller lijn is voor ons. Wij zijn trots op ons aanbod met kwalitatieve groothandelsproducten tegen concurrerende lage prijzen. Aan deze cadeauverpakking groothandel wordt regelmatig nieuwe geschenkverpakking toegevoegd in diverse thema’s zoals voor verjaardagen, thema-feesten of kerstmis.

Waarom kiezen voor deze producten?

  • Veelzijdige producten en ontwerpen die voor elke gelegenheid kunnen worden gebruikt.
  • Kwaliteitsproducten tegen lage groothandelsprijzen.
  • Goed aanbod voor kaartwinkels, kantoorboekhandels en souvenirwinkels.

Bestsellers

  • Seizoensgebonden thema's
  • 'Mannelijke' ontwerpen
  • Kat thema

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

  • Cadeaus voor Hem
  • Cadeaus voor Haar
  • Feestdag thema geschenken
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 83)

per pagina
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 83)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01