GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Mondmaskers

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

In deze categorie met groothandel mondmaskers treft u dubbelgelaagde en herbruikbare mondmaskers aan die zijn ontworpen om de gebruiker vertrouwen te geven tijdens het naar buiten gaan in deze uitdagende tijd. We bieden een breed scala aan ontwerpen in zowel kleine als grote maten met een binnenvoering van katoen en de buitenkant van polyester.

Deze groothandel mondmaskers zijn niet van medische kwaliteit en zijn niet bedoeld voor gezondheidswerkers. Elk mondmasker wordt geleverd in een plastic verpakking met een kartonnen achterzijde. Het mondmasker kan tot 60 graden worden gewassen.

Er komen regelmatig zendingen met nieuwe voorraad binnen, dus wanneer het ontwerp dat u zoekt  momenteel niet beschikbaar is, dan komt het vast weer snel op voorraad. U kunt eventueel uw mondmasker vooruitbestellen door een email te sturen aan klantenservice@puckator.nl met daarin uw klantennaam of klantcode, de gewenste artikelcodes en aantallen en het juiste afleveradres. Wij nemen daarna contact met u op.

Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 62)

per pagina
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 62)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01