GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Led Verlichting

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Onze groothandel LED verlichting biedt u een snelle en goedkope manier om kleur en sfeer toe te voegen aan elke ruimte. Wij hebben bedlampjes, kerstverlichting, led lampen op batterij en tuinverlichting. De collectie mini LED lampjes en kerstverlichting op batterij blijft gestaag groeien bij Puckator. Er zijn lichtsnoeren en losse lampen waaronder bedlampjes en er zijn decoratieve verlichte flessen en potten met mini led lampjes. Ze hebben ofwel een geïntegreerde batterij in de lamp of fles, of ze hebben een kleine batterijhouder aan het einde van de LED lichtketting of -draad.

Kies uit veel verschillende vormen en afmetingen van onze populaire designteamthema's zoals Tropical, Cactus en de schattige Kawaii ontwerpen, evenals al langer bestaande collecties zoals fantasy of de altijd populaire Emotive designs. Qua praktisch of decoratief gebruik kunt u de LED verlichting ook heel breed inzetten; van kinderkamer tot serre of tuin en evenement of themafeest.

Waarom kiezen voor deze producten?

  • Er is zowel hangende als staande LED verlichting beschikbaar.
  • Decoratief, praktisch, veelzijdig en breed inzetbaar product.
  • Aantrekkelijk visueel display dat in zowel kleine of grote etalages tentoon kan worden gespreid.

Bestsellers

  • Bedlampjes
  • LED lampjes op batterij
  • Kleurveranderende LED lampen

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

  • Tuin & Buitenleven
  • Kaarsenhouders & theelichthouders
  • Woonaccessoires & Keukendecoratie
Sorteer aflopend

(26 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(26 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01