Winkel Decoratie Displays

per pagina
per pagina

Winkel Decoratie Displays

Groothandel Displays levert winkel decoratie om een product, lijn of collectie maximaal onder de aandacht te brengen in een winkel of op beurzen. Vanaf 2019 starten we met het toevoegen van groothandel displays die door ons creatieve ontwerpteam in Sheffield (UK) zijn ontworpen en door een toonaangevende Britse kaartendisplay specialist zijn geproduceerd. Dat betekent dat we deze snel kunnen betrekken, de CO2 emissies laag kunnen houden en u onze gepersonaliseerde displays kunnen aanbieden die geschikt zijn voor verkoop van onze producten, lijnen en de continue fluctuerende thema's in de cadeau artikelen markt.

Tot nu toe zijn er twee stevige karton product displays om uit te kiezen, eentje is meer algemeen en eentje is specifiek ontworpen om ons eco-vriendelijke bamboe serviesgoed te presenteren. Beide vrijstaande vloerdisplays worden geleverd met 5 schappen, zijn gemakkelijk te monteren en maken direct een visuele impact die klanten vaak onweerstaanbaar vinden.

Wilt u één van onze vrijstaande displaystands GRATIS ontvangen? Wanneer u voor € 750 (excl. BTW) aan Bambootique/bamboe producten inkoopt bij ons dan geven wij u een gratis bambootique productdisplay. Wanneer u voor € 750 (excl. BTW) aan een lijn of thema uitgeeft (zoals mokken, panda thema of eenhoorn artikelen) dan geven we u een gratis algemeen winkeldisplay. Neem contact op met ons klantenservice team indien u onzeker bent of u in aanmerking komt voor een gratis displaystand.

Waarom kiezen voor deze producten?

  • Makkelijk te monteren display stands voor winkel en beursstand.
  • Topkwaliteit ontwerpen die bij meerdere productlijnen of - collecties passen.
  • Ontworpen en vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk met topkwaliteit materialen uit FSC bronnen en die een mix van nieuwe en gerecyclede materialen bevatten.

Bestsellers

  • Bamboe display
  • Algemeen gift display

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

  • Bamboe Collectie
  • Collecties & thema's
  • Gelicenseerd & merken
Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. KvK 389391683 , BTW PL8943170010