Luchtverfrissers

per pagina
per pagina

Luchtverfrissers

Groothandel luchtverfrissers zijn een must-have lijn. Ze zijn kleurrijk en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Al onze ophangbare luchtverfrissers zijn gemaakt van geurend karton met een lus voor gemakkelijk gebruik. Elke luchtverfrisser heeft een unieke geur op basis van het ontwerp of thema. Hierdoor zijn ze het hele jaar door een geweldig cadeau. De geuren zijn gebaseerd op natuurlijke geuren en bevatten verleidelijke aroma's zoals fruitige bessen, gekruide appel, tropische ananas, verse groene appel en kokosnoot. Onze groothandel luchtverfrissers kunnen overal gebruikt worden, in de auto, bestelwagen of vrachtwagen. Ze worden steeds populairder voor thuisgebruik, met name in kleinere ruimtes, zoals de toiletten en bijkeukens.

Wanneer u een groot aantal van onze luchtverfrissers wilt nemen, dan bent u misschien geïnteresseerd in onze grote display stand. Deze is bedoeld om onze luchtverfrissers en dergelijke grote hangende gifts weer te geven.

Om meer te weten te komen, bezoek ons adviescentrum en lees onze productgids voor luchtverfrissers.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Auto Cadeautjes
Wellness & Aroma
Cadeau Voor Hem
Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. KvK 389391683 , BTW PL8943170010