Kerstelf & Kerstfiguurtjes

per pagina
per pagina

Kerstelf & Kerstfiguurtjes

Kerstmis is de gezelligste tijd van het jaar en onze decoratieve kerstcadeautjes en kerstfiguurtjes verhogen de kerstsfeer. Hier in onze categorie Kerstmis-elf en feestelijke kerstfiguren treft u een fantastische verzameling producten aan die zijn ontworpen door ons trendy geschenken-ontwerpteam in Sheffield, UK. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring en ze ontwikkelen voortdurend nieuwe series kadoartikelen die resulteren in bestsellers.

Hoewel de kerstelf niet typisch in een Nederlandse kerstmis thuis hoort, maakte deze kerstfiguur toch ook zijn intrede in ons bewustzijn door de veelal Amerikaanse kerstfilms. De historie van de kerstelf ligt in het oudere bijgeloof dat gnomen of kabouters, mits goed behandelt, voor bescherming van uw huis en tuin zorgden. Later werden zij in in verhalen beschreven als elfen en nog later zien we ze ook terug als de Noordpoolse vrolijke kleine helpers van de Kerstman die tevens een boek bij houden van wie lief is geweest het afgelopen jaar, en wie niet.

In deze collectie vindt u feestelijke kerstfiguren met een kleine twist, we namen onze bestsellers zoals de Betoverde Eenhoorn, de luiaard en de Feline Fine kat en gaven ze een kerst-thema mee.

Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. KvK 389391683 , BTW PL8943170010