Kerstartikelen

Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

Kerstartikelen

In onze Groothandel Kerstartikelen categorie kunt u met een gerust hart uw kerst inkoop doen; u treft hier unieke kerstversiering aan zoals trendy LED kerstballen en aparte LED kerstverlichting maar ook andere kerst deco en -cadeaus die het geweldig doen in kerstpakketten maar ook voor verkoop op een kerstbeurs of in de Kerstmis sectie van uw winkel.

De aanlooptijd naar Kerstmis is altijd een drukke periode hier bij Puckator! Onze kerstspullen vliegen dan van de magazijnschappen. We raden dan ook aan om tijdig uw kerstvoorraad aan te leggen in de voorafgaande maanden. Onze groothandel kerstartikelen varieert van jaar tot jaar en we breiden de lijnen regelmatig uit gedurende het jaar. We hebben niet alleen de meest gangbare soort praktische kerstgeschenkjes in huis, zoals wierook, geurolie of geurkaarsen, maar ook mokken en andere producten die met een kerstdesign zijn bedrukt. Daarnaast zijn er ook sfeervolle kerst spullen, zoals onze bewegende Solar Pals. Onze designs variëren ook; van de traditionele kerstboom, kerstman of sneeuwpop tot de meer trendy prints die u overigens dwars door ons assortiment aantreft. We streven ernaar om altijd wat unieks te verkopen om uw winkel een voorsprong op concurrenten te geven.

Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. KvK 389391683 , BTW PL8943170010