GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

30-jarig Jubileum voor 30 Goede Doelen Uitdaging

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

2020 is ons 30-jarig jubileumjaar en naast het vieren hiervan als bedrijf willen we de viering en het succes van de afgelopen 30 jaar ook met onze klanten delen. Hiervoor hebben we ons de '30 voor 30'-uitdaging gezet, en alle medewerkers uitgenodigd om manieren te verzinnen waarop we 30 internationale goede doelen en hulporganisaties kunnen steunen in de vorm van donaties, sponseren of actief uithelpen.

Sommige van de organisaties die we van plan zijn te steunen, hebben wij al eerder ondersteund, zoals 'Save the Children' en 'Sheffield Children's Hospital', andere Goede Doelen zullen nieuw voor ons zijn. We zijn heel enthousiast om onze '30 voor 30'-uitdaging met u, onze klanten, te delen, zodat u kunt zien wat we hebben gedaan, en misschien wilt u zelfs ook wat doneren of de positiviteit ondersteunen.

De '30 voor 30'- uitdagingen worden gedurende het hele jaar 2020 gehouden en zodra we een uitdaging hebben volbracht of een donatie hebben gedaan, dan laten we u dit weten via onze nieuwsbrief, blog en website. Meld u aan voor onze nieuwsbrief indien u dat al niet bent, en blijf op de hoogte van de voortgang van deze unieke '30 voor 30'- uitdaging.

30 for 30 Challenges

Februari 2020

Puckator doneert £ 2500 aan het project School Wederopbouw in Mozambique van organisatie 'Save the Children'. Onze samenwerking met 'Save the Children' is gegroeid sinds onze Managing Director hen met een fikse donatie steunde door het rijden van China naar Cornwall.

13 & 14 Maart 2020

In maart daagt ons in Cornwall gevestigde magazijn- en kantoorteam zichzelf uit om binnen 8 uur zoveel mogelijk rondjes van 3 mijl (4.8km) in een regionaal natuurlandschap te doen, hetzij door deze te fietsen of door te wandelen. Hoe meer ronden we doen, hoe meer geld we inzamelen!

Maart & Mei 2020

Ons Italiaanse en Hongaarse klantenservice team koos ervoor om 'Down Alapítvány' (Goede doel voor kinderen met Down syndroom) in maart te ondersteunen door speelgoed en cadeautjes te doneren voor hun huisvestingsproject dat momenteel in Boedapest aan de gang is.Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01