GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

De Simpsons

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

De nieuwe groothandel lijn met Simpsons merchandise is over twee jaar ontwikkelt waarbij ons eigen ontwerpteam nauw heeft samengewerkt met Fox om een Homer Simpson en een Bart Simpson gelicenseerde Solar Pal te ontwikkelen! U kent de Simpson personages vast wel want ze zijn al bijna 30 jaar online en op tv te zien.

Bij Puckator wereken we hard om u nieuwe en opwindende producten te leveren en deze groothandel Simpsons met de bekende Bart en Homer Simsons personages zullen gegarandeerd ook weer tot één van de bestsellers behoren. De eerste voorraad komt in begin 2019 bij ons binnen.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Simon's Cat
Stormtrooper
Asterix en Obelix cadeaus
Sorteer aflopend

(2 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(2 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01