GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Door een combinatie van Covid en enkele vroege Brexit-kinderziektes bij douanecentra in Nederland, hebben we momenteel wat vertraging bij onze koeriers met leveringen in de EU. We werken onvermoeibaar om deze problemen op te lossen, maar in de tussentijd vragen we u om geduldig te blijven. We moedigen degenen die in de EU bestellen aan om de betaalmethode 'Bankoverschrijving' te selecteren. Op deze manier nemen we alleen contact met u op voor betaling als het probleem is opgelost en uw bestelling klaar is voor verzending. Leveringen buiten de EU worden niet beïnvloed. Als u in de tussentijd uw bestelling moet aanvullen of verminderen, kunt u contact opnemen met klantenservice@puckator.nl. We verwijderen tijdelijk onze optie voor prioriteitsverzending. We danken u voor uw geduld in deze kwestie en hopen dat alles snel weer zoals normaal zal gaan verlopen.

Luiaard & Panda Collectie

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Onze collectie groothandel in luiaard- en pandageschenken mag momenteel niet in uw aanbod missen. Deze lijn is ontworpen door ons eigen ontwerpteam en de designs spreken een grote doelgroep aan. Het heeft zoveel dingen die ervoor gaan; veel lijnen zijn gemaakt door ons in het Verenigd Koninkrijk gevestigde ontwerpteam, de ontwerpen zullen een beroep doen op meerdere leeftijdsgroepen en ze lopen het hele jaar door goed.

We hebben ontwerpen gemaakt gebaseerd op de typische kenmerken van deze schattige dieren. Neem een kijkje hieronder bij de groothandel luiaard en panda-geschenken en voeg wat van deze bestsellers toe aan uw winkel.

Waarom kiezen voor deze producten?

 • Leuke, creatieve collectie met innovatief productontwerp en merkverpakking.
 • Groot assortiment goedkope producten die de jongere markt aanspreken.
 • Lijn waaraan nog wordt doorontwikkeld waarbij er zowel stand-alone producten alsook displaydoos verpakkingen zijn.

Bestsellers

 • Mokken & keramiek
 • Lippenbalsem & Beauty
 • Designs met slogans

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 104)

per pagina
 1. STA84 - Luiaard 3-delige Gum Set
  Verwacht: 02/04/2021
 2. NWBAG51 - Panda Boodschappentas
  Verwacht: 19/03/2021
 3. PEN96 - Panda Pen
  Op voorraad
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 104)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01