GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Update 05/03/21 - We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we verdere verbeteringen zien in de verzendtijden van onze koeriers naar de EU. De huidige typische levertijden in de EU zijn 7-14 dagen en we hopen de komende weken verdere verbeteringen te zien. Onthoud dat leveringen aan de EU op precies dezelfde manier aankomen als vóór de Brexit, er wordt niet van u verwacht dat u invoerrechten, belastingen of heffingen betaalt, dit wordt allemaal door ons gedekt. In sommige gevallen kunnen de leveringen wat langer duren, maar dit wordt steeds meer een minderheid. We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we nu ons gloednieuwe magazijn binnen de EU hebben gevonden en verdere details zullen binnenkort op onze speciale blog worden aangekondigd. Het duurt een paar maanden, maar wanneer het operationeel is, zullen al onze EU-klanten vanaf deze locatie worden beleverd en profiteren ze van snellere levertijden en dezelfde geweldige keuze aan producten. Blijf Veilig!

Ananas, Meloen & Fruitgezichtjes

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Welkom bij onze leuke en fruitige kadoartikelen met ananas-, watermeloen en tropisch fruit thema. Deze kadoartikelen categorie bevat een fruitige lijn met geschenkjes die een design dragen dat geïnspireerd is op ananas, meloen en tropisch fruit (en een paar groenten). Bekijk beneden onze cadeaus met vrolijke zomerse designs die door ons eigen Britse ontwerpteam zijn gecreëerd.

Fruit- en tropische prints zoals de ananas prints, zijn al geruime tijd te zien in mode- en kadoartikelen markt. Dit is een veelzijdig thema dat er zowel modern, retro of alles daartussenin kan uitzien. In onze collectie treft u o.a. beststellers aan zoals de Fruitgezichtjes, de tropische thema lijn en meer. Wij voegen regelmatig nieuwe fruitdesigns en fruitige kadoproducten toe aan deze categorie dus kom vooraal nog eens terug om de nieuwste toevoegingen te ontdekken.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Flamingo
Tropicano & Botanisch
Cadeau Voor Haar
Sorteer aflopend

(21 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(21 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01