GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Sporten & Outdoor

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Wanneer u een kado voor de sportieve man zoekt, of een vaderdagcadeau voor de vader die van het buitenleven geniet of cadeaus voor mannen die zich bezig houden met outdooractiviteiten, dan is onze groothandel in sport & outdoor kadoartikelen wat voor u. Deze sport cadeaus zijn geschikt voor alle leeftijden en geïnspireerd door buitensport en outdooractiviteiten waar iedereen van geniet.

Voor de avonturiers hebben we kampeer-, camouflage- en speelgoedsoldaatjes designs ontworpen waar zowel volwassenen als kinderen dol op zullen zijn.

Voor de actieve sportliefhebbers, is er altijd wel een sportief cadeau te vinden in de themas: Fietsen, Surfen, Vissen en nog veel meer.

Het creëren van collecties die in meerdere marktensegmenten en detaillistenplatforms passen is onze specialiteit - en we weten dat deze categorie Sport & Outdoor er eentje is waaraan we nog vele jaren artikelen zullen blijven toevoegen. U vindt hier het ideale cadeau voor de sportieve man!

Waarom kiezen voor deze producten?

  • Lijn met sportieve cadeaus die voortdurend wordt uitgebreid met nieuwe ontwerpen.
  • Creatieve ontwerpen die terug te vinden zijn op diverse soorten kadoartikelen.
  • Leuke slogans en trendy designs die goed werken in elke winkel of winkel.

Bestsellers

  • Kamperen & Camouflage
  • Shaped Handle Mugs
  • Rucksacks and Cool Bags

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

  • Tuin & Buitenleven
  • Picknick Accessoires
  • Gereedschap & Tuinieren
Sorteer aflopend

(29 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(29 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01