GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Flamingo, Pauwhaan & Toekan Gift

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

In deze Flamingo & Toekan Cadeau Groothandel categorie verkopen we gifts met leuke toekan of flamingo designs en prints. Met deze trendy collectie kunt u eenvoudig kleur en stijl aan elke winkel, woning of werkplek toevoegen.

De typische roze flamingo is al een tijdje populair en de meesten kennen de toekan vogel ook wel, al is het maar van het logo van de Van der Valk hotels. Deze twee tropische vogels zijn momenteel een design trend en wij gebruikten levendige en heldere kleuren om de flamingo & toekan gifts uit onze cadeau groothandel op te laten vallen. Daarnaast trekt het brede assortiment geschenkartikelen waarop deze pritns terug te vinden zijn, kopers van alle leeftijden.

Waarom kiezen voor deze producten?

 • Onderscheidende kleuren en ontwerpen die het oog van uw klanten vangen.
 • Uitgebreide productcollectie die geschikt is voor meerdere verkoopplatforms.
 • Gedurfde prints van onze ontwerpers die u terug vindt op een verscheidenheid aan cadeauartikelen.

Bestsellers

 • Kantoorartikelen
 • Lunchtrommel & Koeltas
 • Inpakpapier

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

 • Tropicano & Botanisch
 • Ananas, meloen & fruitgezichtjes
 • Dierentuin, Safari & Zoo
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 72)

per pagina
 1. MUG342 - Pauwhaan Porselein Mok
  Verwacht: 27/03/2021
Sorteer aflopend
Pagina

(Items 1-48 van 72)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01