GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Dierenprint Accessoires

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Groothandel Dierenprint Accessoires zijn de laatste nieuwe trend in de wereld van cadeauartikelen en en woondecoratie. Het was al een favoriet in de grotere winkelpromenades maar nu is de dierenprint ook terug te vinden op de planken van giftshops en aanverwante winkeliers.

Deze lijn wordt uitgebreid door ons Britse design team die hier al maanden mee bezig is want hoe meer de lijn zich uitbreid, hoe meer vraag lijkt te worden. Zoals met veel van onze collecties zijn de groothandel dierenprint producten dwars door ons assortiment te vinden.

Hou een oogje op deze categorie want er komt binnenkort nog meer binnen.

Waarom kiezen voor deze producten?

  • Geïnspireerd door jungle dieren zoals luipaarden en tijgers.
  • Heldere en gedurfde kleuren en patroontjes.
  • Een geweldige lijn die inspireert, zowel thuis als in een werkomgeving.

Bestsellers

  • Vlekken & Strepen
  • Lippenbalsems
  • Geschenktasjes

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

  • Collecties & thema's
  • Cadeau voor Haar
  • Botanisch & Tropisch thema
Sorteer aflopend

(34 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(34 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01