GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Door een combinatie van Covid en enkele vroege Brexit-kinderziektes bij douanecentra in Nederland, hebben we momenteel wat vertraging bij onze koeriers met leveringen in de EU. We werken onvermoeibaar om deze problemen op te lossen, maar in de tussentijd vragen we u om geduldig te blijven. We moedigen degenen die in de EU bestellen aan om de betaalmethode 'Bankoverschrijving' te selecteren. Op deze manier nemen we alleen contact met u op voor betaling als het probleem is opgelost en uw bestelling klaar is voor verzending. Leveringen buiten de EU worden niet beïnvloed. Als u in de tussentijd uw bestelling moet aanvullen of verminderen, kunt u contact opnemen met klantenservice@puckator.nl. We verwijderen tijdelijk onze optie voor prioriteitsverzending. We danken u voor uw geduld in deze kwestie en hopen dat alles snel weer zoals normaal zal gaan verlopen.

Cupcakes & Bakken Thema

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Bij Puckator hebben we een leuk en creatief assortiment groothandel geschenkartikelen met thema cupcake, bakken en zoete traktatie geschenken. Met de populariteit van bakprogramma's is er een hernieuwde interesse in thuisbakken gegenereerd. In onze collectie vindt u allerlei cadeaus met prints, ontwerpen of geuren in het cupcake, donut of andere lekkernijen design.

Kom regelmatig nog eens kijken welke leuke bakthema gifts we aan aan de groothandel geschenkartikelen hebben toegevoegd en vindt het perfecte cadeau voor haar of voor de thuisbakliefhebber.

Waarom kiezen voor deze producten?

  • Heldere en kleurrijke ontwerpen die er goed genoeg uitzien om te eten!
  • Jong en oud zullen genieten van de smakelijke ontwerpen.
  • Een aantrekkelijk assortiment voor jongens, meisjes, vrouwen en mannen.

Bestsellers

  • Cupcake keramiek
  • Donut ontwerp
  • Mokken

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

  • Prosecco & Gin thema cadeaus
  • Keukenaccessoires & decoratie
  • Moederdag cadeau
Sorteer aflopend

(6 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(6 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01