GRATIS LEVERING op bestellingen boven 300€ SPOEDORDERS moeten voor 12:00 uur worden doorgegeven KLANTENSERVICE beschikbaar tussen 10:00 en 16:30 uur

Hervatting van verzending naar de EU 16/02/21 - Beste klanten, we beginnen een verbetering van de levertijden naar de EU te zien, aangezien achterstanden worden weggewerkt en vroege problemen worden opgelost. Met dit in gedachten hervatten we de verzending naar de EU weer op al onze Europese sites en nodigen we u uit om vanaf vandaag uw bestellingen te plaatsen. Er zijn nog steeds vertragingen en we verwachten nog steeds langere levertijden in de komende weken, dus houd rekening met meer tijd voordat uw levering arriveert. We houden de site regelmatig up-to-date en houden klanten op de hoogte van de huidige levertijden. Momenteel duurt het tussen de 10 en 20 dagen voor leveringen binnen de EU. Bedankt voor uw voortdurende geduld in deze moeilijke tijd en vergeet niet dat u niet wordt gevraagd om extra kosten te betalen als gevolg van de Brexit. Blijf veilig, allemaal @ Puckator. (Vertaald via google translate)

Ananas, Meloen & Fruitgezichtjes

Log in om onze prijzen te bekijkenToegang tot prijzen

Welkom bij onze leuke en fruitige kadoartikelen met ananas-, watermeloen en tropisch fruit thema.

Deze kadoartikelen categorie bevat een fruitige lijn met geschenkjes die een design dragen dat geïnspireerd is op ananas, meloen en tropisch fruit (en een paar groenten). Bekijk beneden onze cadeaus met vrolijke zomerse designs die door ons eigen Britse ontwerpteam zijn gecreëerd.

Fruit- en tropische prints zoals de ananas prints, zijn al geruime tijd te zien in mode- en kadoartikelen markt. Dit is een veelzijdig thema dat er zowel modern, retro of alles daartussenin kan uitzien.

In onze collectie treft u o.a. beststellers aan zoals de Fruitgezichtjes, de tropische thema lijn en meer. Wij voegen regelmatig nieuwe fruitdesigns en fruitige kadoproducten toe aan deze categorie dus kom vooraal nog eens terug om de nieuwste toevoegingen te ontdekken.

Waarom kiezen voor deze producten?

  • Een leuke en levendige collectie die geweldig is voor de zomer.
  • Product- en merkverpakkingen zien er goed uit, prima als stand-alone item of samen groeperen in uw winkel.
  • Een trendy assortiment waaraan regelmatig nieuwe artikelen worden toegevoegd.

Bestsellers

  • Fruitgezichtjes Sleutelhangers
  • Flessen & Lunchtrommels
  • LED-lichtjes

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

  • Souvenirs
  • Fast Food
  • Prosecco & Gin
Sorteer aflopend

(21 Items)

per pagina
Sorteer aflopend

(21 Items)

per pagina
Copyright © 2000 - 2020 Puckator BV, Westplein 12-14, 3016 BM Rotterdam, KvK 75988372, BTW NL860469189B01