Lisa Parker Fantasy Designs

Pagina
  • 1
  • 2
per pagina
Pagina
  • 1
  • 2
per pagina

Lisa Parker Fantasy Designs

Wanneer u van Groothandel Fantasy artikelen houdt met een heksen-, wolven- of fantasy tintje dan is deze categorie wat voor u.

Lisa Parker werd geboren in 1974 in Devon, Engeland en studeerde af in de richting van natuurlijke geschiedenis illustratie aan het Bournemouth & Poole Institute of Art & Design. Sinds het verlaten van de universiteit heeft ze jarenlang met succes gewerkt als freelance kunstenaar en ze nam deel aan diverse one-man en two-man shows, evenals expositie van haar werk in prestigieuze locaties, zoals de Mall Galleries in Londen en Madison Avenue in New York.

Hoewel Lisa van oudsher natuur illustraties doet, heeft zij zich nu ook in het rijk van hekserij en fantasie begeven waarbij ze natuur wezens en feeën in kunstwerken tot leven laat komen. Wij bij Puckator zijn verheugd om samen te werken met Lisa Parker, met als gevolg dat we nu een heel scala aan groothandel fantasy producten met Lisa Parker's ontwerpen, zoals klokken, oliebranders, placemats en onderzetters, kunnen aanbieden.

Andere categorieën die u zouden kunnen interesseren

Katten Cadeau & Gadgets
Gothic & Fantasy
Dromenvangers
Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. KvK 389391683 , BTW PL8943170010